Tom Clancy's Rainbow Six: Siege alınır mı?

Hep FPS oyunları oynarım ama bu oyun çok başka yıllardır CS:GO oynayıp hazır adam vurmaya alışınca R6'ya alışması biraz zor oluyor en azından benim için. Tam anlamıyla her deliği kontrol ederek ilerlemen gerekiyor. Gerçek hayatta çatışmaya girsem daha az yorulurdum. Adamların hepsi komando hocam.
 
Oyun güya taktiksel FPS ama geliştirme ekibi oyunda taktiksel olan her şeyi ya nerflemek ya da komple oyundan çıkarmak için her şeyi yapıyor. Amaçları oyunu CS GO veya benzer FPS oyunlarına benzetebilmek. Nedeni ise 3-5 tane pro lig oyuncusunun tabiri caizse ağlaması. Pro lig oyuncuları bir şeyi beğenmiyorsa normal oyuncuların beğenip beğenmemesi çok da umurlarında değil. Örnek vereyim: Oyunda Zofia diye bir operatör var. Yan özellikleri olsada asıl özelliği injure düşmüşken kendi kendini kaldırabilmesi. Bir pro lig maçında bir oyuncu bu özelliği kullanarak round kazandı. Bakın altını çiziyorum, operatörün varoluş amacını kullanarak gayet normal bir şekilde round kazandı. Bu maçtan sonra pro lig oyuncuları isyan etmeye başladı. Yıllardır oyunda olan operatöre bu maçtan sonra niyeyse isyan ettiler. Sonra operatörden bu özellik alındı. Bunun gibi tonla örnek var.

Bunun haricinde her sezon gelen operatörleri önceden gayet işlevsel çıkarırken -ki bence artık yeni gelen operatörler de işe yaramaz- satacakları battlepassleri sattıktan sonra bir dizi güncelleme ile operatörleri oynanamaz hale getiriyorlar.

İlk çıktığı zamanlar gayet sağlam bir oyunken şu anda şahsi fikrim beş para etmez.
 
Xbox Game Pass'dan deneyebilirsiniz. Sevmezseniz Game Pass'daki diğer oyunlara göz atarsınız veya iade edersiniz.
 
Plat 2-1 üstü hile kaynıyor ve kaç sezondur böyle. Bu hilelerin bir çoğu elo yükseldikçe alenen yapıyor yardıra yardıra gidiyor. Ubisoft oyunu gram umursamıyor profesyonel olmayan oyuncular için. Yeni sezonla beraber pingler apayrı bir sorun. Takımla oynuyoruz bir ses geliyor herkes farklı yerden algılıyor sesi bıktırdı oyun artık ama tek elden kazanıyor işte oynuyoruz başka oyun olmadığı için. Hiç oynamayan birine tavsiye etmiyorum zaten oyun diğer rekabetçi FPS oyunlarına göre alışması zor buna bug, hile vs. eklenince hiç çekilmez.
 

Geri
Yukarı