Tom Clancy's Rainbow Six: Siege alt + Tab yapınca ekran bozuluyor

İşletim sistemi
Windows 10

shyzeq

Kilopat
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oyunun da başka oyunlar da yaşamadığım sorunları yaşıyorum. Alt + Tab attığım da arada sırada ekranım kafayı yediği oluyor. Alt + Tab sonrası 1-2 saniye boyunca ekran da bozulmalar. Hatta bir keresinde bu tamamen düzeltemedim ve yeniden başlatmama rağmen bu sorun devam etti fakat driverı silip tekrar yüklediğim de sorun ortadan kalktı ve oyun sırası ilk defa alt + Tab sırası ekran da kilitlenme yaşadım(siyah ekran ama arkadaki sesleri duyuyorum Tom Clancy's Rainbow Six: Siege hariç). Arada sırada oyunun ortasın da crash yediğim oldu ve bu olaylar tamamen sadece Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'de gerçekleşti. Bilgisayarı stres testine soktum fakat sıcaklık değerleri normal. Bunun dışında hiçbir oyunda anormallik görmedim. Bu sorunlar herkes de mi var yoksa benden mi kaynaklı?

Sistemim: AMD Ryzen 5 3500 MPK 3.6Ghz, Asus B450M Dragon BULK, Team T-Force Xtreem ARGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz, XFX AMD Radeon RX 5600 XT 14GBS THICC II Pro 6GB GDDR6 192Bit DX12.

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oyunun da başka oyunlar da yaşamadığım sorunları yaşıyorum. Alt + Tab attığım da arada sırada ekranım kafayı yediği oluyor. Alt + Tab sonrası 1-2 saniye boyunca ekran da bozulmalar. Hatta bir keresinde bu tamamen düzeltemedim ve yeniden başlatmama rağmen bu sorun devam etti fakat driverı silip tekrar yüklediğim de sorun ortadan kalktı ve oyun sırası ilk defa alt + Tab sırası ekran da kilitlenme yaşadım(siyah ekran ama arkadaki sesleri duyuyorum Tom Clancy's Rainbow Six: Siege hariç). Arada sırada oyunun ortasın da crash yediğim oldu ve bu olaylar tamamen sadece Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'de gerçekleşti. Bilgisayarı stres testine soktum fakat sıcaklık değerleri normal. Bunun dışında hiçbir oyunda anormallik görmedim. Bu sorunlar herkes de mi var yoksa benden mi kaynaklı?

Sistemim: AMD Ryzen 5 3500 MPK 3.6Ghz, Asus B450M Dragon BULK, Team T-Force Xtreem ARGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz, XFX AMD Radeon RX 5600 XT 14GBS THICC II Pro 6GB GDDR6 192Bit DX12.
Son güncellemeden sonra aynısı bende de oluyor.

Sistemim
Merhaba, iyi geceler. Yaşadığın sorunla ilgili ne yazık ki bilgi birikimine sahip değilim, anlatılan sorunun sadece son cümlesi ile alakalı benim de yaşadığım sorunla ilgili bilgi vermek istiyorum. Karşılaşma esnasında internette bir problem oluşmasından kaynaklanmış olsa gerek haritadaki oyuncular bende zaman zaman ''Teleport''lanarak hareket ediyorlar, ya da rakibe sıkmış olduğum kurşun isabet etmiş olsa bile rakibin ölümü gerçekleşmiyor, bundan dolayı da ''ALT + TAB'' yoluyla ''Wi-Fi''ı kapatıp açıyorum, tekrar oyuna girmeye çalıştığımda da kimi zaman hızlı bir şekilde açılıp ''Pencereli'' olarak oyunu görüntülüyor kimi zaman da ekran görüntüsü olmadan yalnızca sesi yayınlayıp beni uzun süre beklettiği oluyor ama bu sefer de oyunu ''Pencereli'' değil normal(Tam Ekran) olarak açıyor. Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler. İyi Geceler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı