shyzeq
Kilopat
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oyunun da başka oyunlar da yaşamadığım sorunları yaşıyorum. Alt + Tab attığım da arada sırada ekranım kafayı yediği oluyor. Alt + Tab sonrası 1-2 saniye boyunca ekran da bozulmalar. Hatta bir keresinde bu tamamen düzeltemedim ve yeniden başlatmama rağmen bu sorun devam etti fakat driverı silip tekrar yüklediğim de sorun ortadan kalktı ve oyun sırası ilk defa alt + Tab sırası ekran da kilitlenme yaşadım(siyah ekran ama arkadaki sesleri duyuyorum Tom Clancy's Rainbow Six: Siege hariç). Arada sırada oyunun ortasın da crash yediğim oldu ve bu olaylar tamamen sadece Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'de gerçekleşti. Bilgisayarı stres testine soktum fakat sıcaklık değerleri normal. Bunun dışında hiçbir oyunda anormallik görmedim. Bu sorunlar herkes de mi var yoksa benden mi kaynaklı?
Sistemim: AMD Ryzen 5 3500 MPK 3.6Ghz, Asus B450M Dragon BULK, Team T-Force Xtreem ARGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz, XFX AMD Radeon RX 5600 XT 14GBS THICC II Pro 6GB GDDR6 192Bit DX12.
Sistemim: AMD Ryzen 5 3500 MPK 3.6Ghz, Asus B450M Dragon BULK, Team T-Force Xtreem ARGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz, XFX AMD Radeon RX 5600 XT 14GBS THICC II Pro 6GB GDDR6 192Bit DX12.