K korkusuzz Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 642 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar Tom Clancy's Rainbow Six: Siege indirimde olduğu için Operatör Edition paketi var almayı düşünüyorum 112₺'lik bir fiyatı var. İçindeki karakterleri bilmiyorum veya farkı nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2023
Arkadaşlar Tom Clancy's Rainbow Six: Siege indirimde olduğu için Operatör Edition paketi var almayı düşünüyorum 112₺'lik bir fiyatı var. İçindeki karakterleri bilmiyorum veya farkı nedir?
General Skywalker Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.542 Çözümler 6 1 Ocak 2023 #2 Karakterler (eğer şimdi almazsanız) ileride oyun parası olarak çok fazla para isteyecek ve standart sürüm alırsanız sadece 2 karakter açık olacak Artı 0 Eksi
Karakterler (eğer şimdi almazsanız) ileride oyun parası olarak çok fazla para isteyecek ve standart sürüm alırsanız sadece 2 karakter açık olacak
KS KS K korkusuzz Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 642 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #3 Toplam kaç operatör var alacağım pakette. Artı 0 Eksi