Tom Henderson'dan GTA 6 Çıkış Tarihi Tahmini

O videolarda kullanılan ekran kartı ve Windows sürümü 2019 yılındandı. Bence oyun şu anda çok farklıdır. Zaten RDR2'den sonra GTA 6'yı geliştirmeye başlayalı (2020'yi saymazsak) 4 yıl geçmiştir şu an.

Rockstar'ın 10 stüdyosu var 2 oyunu aynı anda yapamıyor mu?

Her yıl aynı haberleri yeterince görmedik mi?
Benim artık inanasım gelmedi. Kusura bakmayın.
Hocam artık kesin gibi. Gta 5’in satışları ve aktifliği yavaş yavaş düşmeye başlıyor. 2025 çok olası bir tarih gibi duruyor.

Rockstar'ın 10 stüdyosu var 2 oyunu aynı anda yapamıyor mu?
Hocam en son hangi oyun çıkacaksa ona yoğunlaşıyorlar diye biliyorum. Stüdyoların çoğu oyuna güncelleme yapmakla, var olan oyuna dlc eklemekle, sunucularla ilgilenmekle meşguldür zaten. 2 stüdyo yeni oyun yapmak, kalan 2 stüdyodan birisi Rdr, diğeri Gta yapmakla meşgüldür herhalde. Benim düşüncem bu.

Hocam en son hangi oyun çıkacaksa ona yoğunlaşıyorlar diye biliyorum. Stüdyoların çoğu oyuna güncelleme yapmakla, var olan oyuna DLC eklemekle, sunucularla ilgilenmekle meşguldür zaten. 2 stüdyo yeni oyun yapmak, kalan 2 stüdyodan birisi RDR, diğeri GTA yapmakla meşgüldür herhalde. Benim düşüncem bu.

DLC nerede? Benim mi haberim yok DLC yapıyorlar. E tamam biri GTA yapsa biri RDR yapsa 10 yıl sürmez iki oyun arası. 2000'lerdeki gibi olsa Rockstar sürekli oyun denemeler yapardı; bully, Max Payne üstelik aynı 10 yıl içerisinde 4 GTA oyunu çıkardı ki bunların en az 2'si baş yapıt.

DLC nerede? Benim mi haberim yok DLC yapıyorlar. E tamam biri GTA yapsa biri RDR yapsa 10 yıl sürmez iki oyun arası. 2000'lerdeki gibi olsa Rockstar sürekli oyun denemeler yapardı; bully, Max Payne üstelik aynı 10 yıl içerisinde 4 GTA oyunu çıkardı ki bunların en az 2'si baş yapıt.
DLC derken mesela Gta onlineye gelen şeyler (playlist fln). Ayrıca eski Rockstar yok o yüzden oyun yapmaları uzun sürüyordur. Çalısma koşulları, çalışma süresi fln eskisi gibi değildir.

DLC derken mesela GTA Online'ye gelen şeyler (playlist falan). Ayrıca eski Rockstar yok o yüzden oyun yapmaları uzun sürüyordur. Çalısma koşulları, çalışma süresi falan eskisi gibi değildir.

Diğer firmalar nasıl yapıyor peki? İsteseler daha fazla çalışan alırlar. Uzatmaya gerek yok, yapamadıkları için değil yapmayı istemedeikleri için yapmıyorlar.

10 yıla bir oyun mu çıkar be kardeşim. Yok mu açık dünya oyununun daha iyisini yapacak bir firma?
Rockstar'ın tekelliğinden kurtulmalıyız artık! RDR3 kaç yıla çıkar kim bilir!

10 yıla bir oyun mu çıkar be kardeşim. Yok mu açık dünya oyununun daha iyisini yapacak bir firma?
Rockstar'ın tekelliğinden kurtulmalıyız artık! RDR3 kaç yıla çıkar kim bilir!
Rockstar tekel değil bence hocam. Bence piyasadaki en iyi 2. Firma. 1. Bence Sony çünkü daha çok oyun çıkarıyorlar ve yaptıkları da üst seviye oluyor. Rockstar oyunları da çok çok iyi fakat 10 yılda 1-2 oyun yapıyorsan iyi olmalı zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı