Tomb Raider iOS ve Android'e geliyor

• Konuyu başlatan aKuu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 145
Gerçek PSP'nin yerini tutar mı be onlar imkansız benim için.
Tutmaz tabi çok eskidiler her şey zamanında güzel ama gamepad takarsan yine zevkli olabiliyor. Ya da şunlarla da çok iyi gider PSP'den farkı kalmaz böyle bir aletle.
1766093352246.png

Gamehub'ta oyun daha iyi duruyordu doğrusu, 720P Orta ayarlarda 30FPS şekilde. Telefonlara oyunları FXAA/TAA'dan yoksul ve piksel piksel getirmeleri cidden berbat. Genede bu tarz gelişmeler çok iyi.

Birde zamanında Tegra K1'e özel Play Store'a gelmişti.

Gamehub'ta oyun daha iyi duruyordu doğrusu, 720P Orta ayarlarda 30FPS şekilde. Telefonlara oyunları FXAA/TAA'dan yoksul ve piksel piksel getirmeleri cidden berbat. Genede bu tarz gelişmeler çok iyi.

Birde zamanında Tegra K1'e özel Play Store'a gelmişti.
Büyük ihtimalle destekleyen telefon skalasını olabildiğince fazla tutmak içindir. Daha fazla satış için bir tercih bu. Ama bence videodan görüldüğü kadarıyla iyi duruyor. Özellikle RDR 1'den sonra, çok pikselleşme vardı oyunda.

Büyük ihtimalle destekleyen telefon skalasını olabildiğince fazla tutmak içindir. Daha fazla satış için bir tercih bu. Ama bence videodan görüldüğü kadarıyla iyi duruyor. Özellikle RDR 1'den sonra, çok pikselleşme vardı oyunda.
Dediğiniz çok doğru ama telefonlarada kapsamlı grafik ayar seçenekleri getirseler keşke.

Dediğiniz çok doğru ama telefonlarada kapsamlı grafik ayar seçenekleri getirseler keşke.
Ben onu bir Wreckfest'te gördüm. Adamlar bayağı kapsamlı bir ayar menüsü eklemişler oyuna.
Doku kalitesinden anti-aliasing'e, çim yoğunluğuna, çözünürlüğe, gölge kalitesine. Keşke hepsinde olsa dediğin gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı