Eğer bir kulüpte oynuyorsan spor hocanla konuşabilirsin. O bizden daha iyi biliyordur ne yapıp ne yapmayacağını.
Ama en önemlisi top bir parçan olsun diyor.
Örnek olarak Ferdi Erenay Kadıoğlu'nu alabilirsin. Fenerbahçe'ye gelene kadar (18) hiç vücut çalışmamış, sadece top cambazıydı. Daha sonra kendini kanıtlayabilmek için fiziğini geliştirdi.Hocaya bacak kası diyorum boş ver diyor. Karşı çıkmak istemiyorum. Babam da antrenör ona sorduğumda çok zorlamadam squat ve calf çalış diyor. Ama en önemlisi top bir parçan olsun diyor.
Örnek olarak ferdi erenay kadıoğlu'nu alabilirsin. Fenerbahçe'ye gelene kadar (18) hiç vücut çalışmamış, sadece top cambazıydı. Daha sonra kendini kanıtlayabilmek için fiziğini geliştirdi.
Şu harekete ne dersin?
Anladım. Teşekkür ederim. Gün içinde ben antreman yapacağım vakte kadar ya oyun oynuyorum ya da yatıyorum. Hareketsiz kalınca kaslar uyanık olmuyor. Gün içinde neler yapabilirim ? Beslenmem , uyku vaktim hep dengeli.Squat'ın farklı şekilleri vardı, bacağı geniş açarsan, az açarsan falan. Youtube'da falan var, araştırırsan görürsün. Sakin ol, stres yapma.
Kontrolsüz güç, güç değildir. Bunu unutma. Kontrol edebileceğin kadarını çalış.
Hatta sadece fit ve kondisyonlu kalabilecek şekilde ayarla hareketleri, dediğin kadarıyla fiziğin iyiymiş. Onu korumaya çalış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.