Çözüldü Top nasıl yorumlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
13
Yer
Hinohara Nishitama
1691319418945.png

top'un özellikle CPU kısmından hiçbir şey anlamıyorum. us, sy,ni, id... Ne için nereye bakacağım burada?

Son düzenleme:
Çözüm
Yanlış bilgi
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
top nasıl okunuyor onu merak ediyorum.

Aga bence gayet anlaşılır yine de okunuyor ve de soruda yanlış ne demek ne için nereye bakacağım ben nereden bileyim senin nereye bakacağını ben şuraya bakacağım desen yanıtlanır diğer türlü bayağı uzar zaten mem yazıyor RAM'le alakalı ama MB cinsinden değil mib cinsinden ya da CPU yazıyor us usage gibi gibi esasen kısaltma ve top nasıl okunuyor diyeceksen de top diye okunuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -4 Eksi
Aga bence gayet anlaşılır yine de okunuyor ve de soruda yanlış ne demek ne için nereye bakacağım ben nereden bileyim senin nereye bakacağını ben şuraya bakacağım desen yanıtlanır diğer türlü bayağı uzar zaten mem yazıyor RAM'le alakalı ama MB cinsinden değil mib cinsinden ya da CPU yazıyor us usage gibi gibi esasen kısaltma ve top nasıl okunuyor diyeceksen de top diye okunuyor.
Dalga mı geçiyorsunuz?

Bence gayet de kaliteli açıklamaydı. Zaten buraya ayda bir uğrarım yine de ilk Google'a baksaydınız keşke.
Açıklayıcılık bozuk musluk gibi akıyor :)

Yazı uzun gözüksün diye tam ekran ekran görüntüsüne boğmuşlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı