top'un özellikle CPU kısmından hiçbir şey anlamıyorum. us, sy,ni, id... Ne için nereye bakacağım burada?
Son düzenleme:
top'un özellikle CPU kısmından hiçbir şey anlamıyorum. us, sy,ni, id... Ne için nereye bakacağım burada?Eki Görüntüle 1891917
top'un özellikle CPU kısmından hiçbir şey anlamıyorum. Us, sy,ni, ID... Ne için nereye bakacağım burada?
neden htop kullanmıyorsunuz ki o daha anlaşılır esasen?
top nasıl okunuyor onu merak ediyorum.topnasıl okunuyor onu merak ediyorum.
Dalga mı geçiyorsunuz?Aga bence gayet anlaşılır yine de okunuyor ve de soruda yanlış ne demek ne için nereye bakacağım ben nereden bileyim senin nereye bakacağını ben şuraya bakacağım desen yanıtlanır diğer türlü bayağı uzar zaten mem yazıyor RAM'le alakalı ama MB cinsinden değil mib cinsinden ya da CPU yazıyorus usage gibi gibiesasen kısaltma ve top nasıl okunuyor diyeceksen de top diye okunuyor.
Dalga mı geçiyorsunuz?
Açıklayıcılık bozuk musluk gibi akıyorBence gayet de kaliteli açıklamaydı. Zaten buraya ayda bir uğrarım yine de ilk Google'a baksaydınız keşke.
blog.veriloji.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.