Topladığım RTX 4090 sistem nasıl?

HDD zaten gereksiz dosyaları ve oyunları depolamak için daha önceki sistemlerimde de aynı model ürünü kullandım, hiçbir problem yaşamadım nedense.

ASUS'un Armoury Crate programı ile hepsini senkronize olarak kullanabiliyorsun, iCUE sadece işlemci soğutucu için lazım oda fan ayarları için, evet maalesef RGB programları başa bela olabiliyor ama artık alıştık.

Şansa bağlı hocam siz sorunsuz hali gelmiş olabilir yine de hayırlı olsun sistem.

İşlemciyi yüke sokup sıcaklık değerlerini
paylaşır mısınız?
Bir de Thermal Grizzly yerine neden CM termal macun kullandınız?
Bende alacağım ondan soruyorum.

İşlemciyi yüke sokup sıcaklık değerlerini
paylaşır mısınız?
Bir de Thermal Grizzly yerine neden CM termal macun kullandınız?
Bende alacağım ondan soruyorum.
Daha önce hep Thermal Grizzly kullanmıştım, bu sefer denemek amaçlı bu ürünü aldım, termal iletkenlik oranları aynı, sadece tek farkı 2 gram olması, senede en az 1-2 kez işlemci macunu yeniliyorum.

Kurulumu yaptıktan sonra tüm değerleri paylaşırım elbette.

Daha önce hep Thermal Grizzly kullanmıştım, bu sefer denemek amaçlı bu ürünü aldım, termal iletkenlik oranları aynı, sadece tek farkı 2 gram olması, senede en az 1-2 kez işlemci macunu yeniliyorum.

Kurulumu yaptıktan sonra tüm değerleri paylaşırım elbette.

Hmm anladım. Grizzly ile CM arasındaki farkı da deneyimlerinizle paylaşırsanız sevinirim. Bende CM olanı alırım iyiyse.

Hmm anladım. Grizzly ile CM arasındaki farkı da deneyimlerinizle paylaşırsanız sevinirim. Bende CM olanı alırım iyiyse.
Aynı işlemci üzerinde ikisinde test etme şansım maalesef yok ama akışkanlık ve yayılma oranları ikisinin de aynıymış, almadan önce baya bir araştırmıştım. Eğer bulabilirsen bu üründen al ben stokta olmadığı için alamadım, termal iletkenlik değeri en yüksek olanlardan.

Asus'un Armoury Crate programı ile hepsini senkronize olarak kullanabiliyorsun
Hayır, o öyle değil.
iCUE sadece işlemci soğutucu için lazım oda fanların devir hızını ayarlamak için
5000T kasadaki dahili fanlar ve RGB şeritler için de kullanacaksın.

Ayrıca olay sadece kontrolü için bir sürü programı kullanmakla bitmiyor. Kasayı toparladıktan sonra ilk kez baktığında anlayacaksın. Düzen yok. Allah ne verdiyse koymuşsun.

Yine de bu haliyle beğeniyorsan ne âlâ.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı