Toplama Bilgisayar mı Yoksa Monster Laptop mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum peşin para verdikten sonra ürünlerin temini beklemek zorunda kalıyorsun. Forumda bununla ilgili çekenler vardı. Bir araştır forumdan ondan sonra karar verirsin.

Açıkçası bundan çok daha düşük bir fiyata oyun masaüstü bilgisayar toplamak mümkün. Hatta Technopat bile 2.000 TLlik bilgisayar topladı. Eğer toplama işini seviyorsan kasayla uğraşmak seni mutlu ediyorsa kendin toplayabilirsin. Eğer başkasına toplatacaksan (montaj) önermem. Al bu bilgisayarlardan birini tepe tepe kullan. Bunların Crysis 3 testlerini izlemiştim. Masaüstü bilgisayarlar ile crysis 3'e gelince takılıyor ama bunlar bana mısın demiyordu.

Bugün başka bir konuda söyledim burada da söyleyeyim. Monster ürünü çok geç gönderiyor. Parça stokta yok falan diyor. Bekliyoruz diyor oyalıyor. Arkadaşım Kasım 2012'de verdi siparişi Mayıs 2013'de aldı. Bilginize.
Ayrıca toplama candır.

Sağolun görüşleriniz için :) Sanırım toplama yaptıracağım :)

Kesinlikle toplama yaptırmalısınız. Seneye üniversiteye gideceğim halde upgrade yapıp masaüstümü götüreceğim. Çünkü 5.000 TL'lik bir Monster'ın performansını 2.500 TL'lik bir masaüstü bilgisayar çok rahat verebilir.

Ben daha ortaokuldayım :) Yaşım tutmaz diye kayıt olurken büyük gösterdim. Benim gönlüm masaüstünden yana :) Şöyle güzel bir Pc + Logitech G230 kulaklığım var bir de G300 ve G103 alırsam tamamdır :)

Ben daha ortaokuldayım :) Yaşım tutmaz diye kayıt olurken büyük gösterdim. Benim gönlüm masaüstünden yana :) Şöyle güzel bir Pc + Logitech G230 kulaklığım var bir de G300 ve G103 alırsam tamamdır :)

Kesinlikle dışarıda bilgisayarcıyım diye dolaşanlara sistem toplattırma. Bütçeni belirt sana sistem toplayalım. 2500-3000 TL arasında en baba 'oyun' bilgisayarı toplarsın ve tavsiyem bu fiyatın üzerinde para kaçırma çünkü emin ol fazladan alacağın sistem sana yarar değil zarar getirecektir çünkü ürünler sürekli gelişir ve bir bakmışsın 5 sene sonra 3000'lik sistemin Full-High ayarlarda açamadığını sen de açamamışsın ancak o 3000 lik sistem 4 sene idare etmiş. Onun yerine 2500-3000'lük sistemi alıp her sene yükseltme yaparak daha uzun süre daha ucuza idare edebilirsin direk 4000-5000'lik oyun bilgisayarı alacağına, tabi o kadar paran varsa...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı