Toplama Bilgisayar mı Yoksa Monster Laptop mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O halde siz bana 2000-2500 TL arası bir sistem toplar mısınız ? En fazla 2.500 olur şu an için :) ( bilgisayarı 1-1.5 ay sonra alacağım ).Sistem oyun amaçlı olacak ve belki ileride Youtube'a oyun videoları atacağım :) Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O halde siz bana 2000-2500 TL arası bir sistem toplar mısınız ? En fazla 2500 olur şuan için :) ( bilgisayarı 1-1.5 ay sonra alacağım ).Sistem oyun amaçlı olacak ve belki ileride youtube'a oyun videoları atacağım :) Tavsiyelerinizi bekliyorum.
1-) Ekran Kartı: GTX 770 Twin Frozr OC / 932 TL
2-) İşlemci: i5-4670 / 607 TL
3-) Ana Kart: H81-PLUS İntel / 203 TL
4-) RAM: 8GB (2x4) 1600 MHz CL9 / 252 TL
5-) HDD: 1TB Sata 3.0 7200 Rpm / 174 TL
6-) Kasa: Z11 Plus MidT ATX / 215 TL
7-) PSU: Tauro +80 600W / 175 TL

Toplam: 2558 TL / %30 Hafta Sonu İndirimli Hali İle.

İşlemcide OC oyunda çok az fark yaratır ve İntel'in K olmayan modeli gayet güçlü bir işlemci. Ayrıca işlemciyi OC yapmayacağın için işlemci soğutucusuna fazladan para kaçırmana da gerek yok çünkü oyunlarda bir getirisi yok. Ekran kartını ise fabrika çıkışı OC'lanmış modelini seçtim ki çok daha iyi performans yakalayasın. Kasa için diyeceğim şu ki 7 fan yuvası var ve 5 fanla birlikte geliyor. Hava dolaşımı ve soğutulması kaliteli bir kasa. 2'şer adet USB 2.0-3.0 bulunuyor ayrıca pencereli gayet kaliteli ve gösterişli bir model.

Sana kolay gelsin...

İşlemcide OC oyunda çok az fark yaratır ve İntel'in K olmayan modeli gayet güçlü bir işlemci. Ayrıca işlemciyi OC yapmayacağın için işlemci soğutucusuna fazladan para kaçırmana da gerek yok. Ekran kartını ise fabrika çıkışı OC'lanmış modelini seçtim ki çok daha iyi performans yakalayasın. Kasa için diyeceğim şu ki 7 fan yuvası var ve 5 fanla birlikte geliyor. Hava dolaşımı ve soğutulması kaliteli bir kasa. 2'şer adet USB 2.0-3.0 bulunuyor ayrıca pencereli gayet kaliteli ve gösterişli bir model.

Sana kolay gelsin...

H81 yonga setli anakart mı kaldı ya? Z77 yonga iyidir. Ayrıca Asus'un soğutması olan DCUII Twin Frozr'dan çok daha kaliteli. Ekran kartı olarak Asus tercih edilebilir.

H81 yonga setli anakart mı kaldı ya? Z77 yonga iyidir. Ayrıca Asus'un soğutması olan DCUII Twin Frozr'dan çok daha kaliteli. Ekran kartı olarak Asus tercih edilebilir.

Z87 anakartı işlemcisi OC yapmayacak bir sistem için mi öneriyorsun? Ana kart gayet yeterli bir düzeyde. Oyun için ne getirisi olacak Z87 veya H81'in?

Ayrıca Asus soğutmada iyi olsa da oyun performansında MSI önde çünkü daha fazla OC olabiliyor ve ayrıca şu anda da daha ucuz. Daha ucuz ve yeterli kalitede diye önerdim. Ayrıca oyunda azacık daha performanslı.

Kasadan da kısarsan eğer bundan daha dandik bir ürün önermek zorunda kalacaksın. Ayrıca bu kasanın soğutması çok iyi.

Z77 1555 soketli işlemciler içindir. Lütfen yanlış yönlendirmeyelim. 

İşlemcide OC oyunda çok az fark yaratır ve İntel'in K olmayan modeli gayet güçlü bir işlemci. Ayrıca işlemciyi OC yapmayacağın için işlemci soğutucusuna fazladan para kaçırmana da gerek yok çünkü oyunlarda bir getirisi yok. Ekran kartını ise fabrika çıkışı OC'lanmış modelini seçtim ki çok daha iyi performans yakalayasın. Kasa için diyeceğim şu ki 7 fan yuvası var ve 5 fanla birlikte geliyor. Hava dolaşımı ve soğutulması kaliteli bir kasa. 2'şer adet USB 2.0-3.0 bulunuyor ayrıca pencereli gayet kaliteli ve gösterişli bir model.

Sana kolay gelsin...

Sistem çok güzel alabilirsiniz. Ama anakartı değiştirebiliriz. Mesela:

TeknoBiyotik: Asrock H87 PRO4 Intel 1150 Soket DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart (Haswell) - Anakart - PC Bileşenleri

Fiyat farkı fazla olmaz ama daha iyi bir seçim olur.

Tam pc alma zamanı olmuş şu saatler :) Ekran kartları indirime girmiş :) Bir de SSD alırsam sadece açılma hızı mı farkediyor ? Ayrıca eğer bu sistemi alırsam Windows 8 kursam orjinali ne kadar ?

Sacma sacma yorumlar yapıp insanları yanlış yonlendirmeyelim.

Sacma sacma yorumlar yapıp insanları yanlış yonlendirmeyelim.

Teşekkür ederim. Saçma saçma. Evet saçma. Lütfen bilmeden konuşmayın. Ona bakarsanız Gigabyte ekran kartında sulu soğutma sistemi sunuyor. Ama yine de en iyisi değil ha?

Teşekkür ederim. Saçma saçma. Evet saçma. Lütfen bilmeden konuşmayın. Ona bakarsanız Gigabyte ekran kartında sulu soğutma sistemi sunuyor. Ama yine de en iyisi değil ha?

:) Bilmeden konuşmayın diyen insan Haswell işlemciye Z77 yongasetli kart öneren kişiyle aynı kişi değil mi?

Ve bunu yazarken Z77 yonganın H81'den daha eski olduğunu bilmeyen. Neyse hiç polemiğe girmeyelim. Bir cevap yazma lütfen zira ben yazmayacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı