Video yeni değil fakat yapılacak şeyler aynı.
Sürücü yazılımları kurulmalı, OCCT testine sokulmalı, Sıcaklıklara bakılmalı, XMP'yi açmalı.Merhabalar, ilk toplama bilgisayarımın siparişini verdim, bu hafta gelmesini bekliyorum. Bilgisayar kurulu gelicek fakat bilgisayarı ilk açtığımda neler yapmam gerekiyor bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Dediğim gibi ilk defa bir bilgisayarım oluyor, C++ Ne bilmiyorum, açıklayabilir misin? @dieKurulu geliyorsa kendinize göre gerekli bulduğunuz programları yüklemeye başlayabilirsiniz. C++ paketlerini de unutmayın.
Olacak, oem key alarak windows kurmayı düşünüyorum @MrtyldrmmBilgisayarınızda işletim sistemi olacak mı?
XMP Nasıl oluyor söyleyebilir misin? @Taylan DinlerSürücü yazılımları kurulmalı, OCCT testine sokulmalı, Sıcaklıklara bakılmalı, XMP'yi açmalı.
Dediğim gibi ilk defa bir bilgisayarım oluyor, C++ Ne bilmiyorum, açıklayabilir misin? @die
Yanlış bilgi verme. Ekran kartı markası ne ise ona göre sürücü indirir.Geforce experience yükle. En basitinden ekran kartı sürücülerini halletimiş olursun.
Genelde Nvidia oluyor ?Yanlış bilgi verme. Ekran kartı markası ne ise ona göre sürücü indirir.
ekran kartını takıp sistemi başlatsam?Ekran kartı takılı olmayacak büyük ihtimalle öncelikle sistem çalışıyor mu ona bak sonra ekran kartını tak,
Windows kurulu değilse kur,
Kuruluysa deneme sürümü olup olmadığını kontrol et,
Deneme sirümüyse internetten key al,
Sürücüleri güncelleştir.
Ekran kartını takıp sistemi başlatsam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.