Toplama bilgisayarlarda işletim sistemi almak gerekli mi?

göktuğ açış

Hectopat
Daha fazla  
İlk defa toplama bir bilgisayar kuruyorum parcalari yakın zamanda alıp bilgisayarcı da toplatacağım ama adam topladıktan sonra direk ışletim sistemi kurulcak mi yoksa illaki o anda yüksek maliyetli ışletim sistemi gerekli mi yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sisteminizi fiyat performans ve paranızın hak ettiği en iyi sistem olduğuna emin olmak için mutlaka buradan destek alın. Sizin fark etmediğiniz bir yerde bir donanım daha uygun fiyatlı olabilir.
Sistem kurulduktan sonra yine burada tavsiye edilen bir yerden düşük fiyatla lisans alınabilir.

1. Bilgisayarcı derken nasıl bir bilgisayarcı? Mahalle bilgisayarcısıysa kendiniz toplayın daha iyi. YouTube'da birçok rehber var.
  2. Formatı kendiniz atabilirsiniz. Bilgisayarcılarda genellikle korsan Windows bulunuyor. 15-20 TL'ye ürün anahtarları var, onları kullanın. Ayrıca Windows 10'u buradan indirin.
  3. Bir arkadaş "KMS kullanın." demiş. SAKIN bunu yapmayın. KMSpico gibi yazılımlar sisteminize güvenlik açığı oluşturmaktan başka bir şey değil.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı