Toplama Pc mi PS 4 mü ?

Toplama bir bilgisayar hem görüntü kalitesi olarak hem de sadece oyundan başka işlerin için de kullanabileceğinizden dolayı toplama bir pc yararlı olacaktır. :)

Bende kararsız kalmıştım pc aldıktan sonra pişman oldum gibi ama ps4 her ihtiyacı karşılamıyor. Pc bence daha mantıklı. Birde oyun masrafı var ps4 ' ün.

İnşallah seni PC toplanmış şekilde de görmek isterim. Toplayınca yazmayı unutma :)

@Silinen üye çok doğru tespit bir de oyun masrafı bir sürü para :)

Inşallah sağol,İnşallah böyle bir güzellik bana da rastlar.Elime ilk fırsat geçince Pc'nin fotoğrafını atacağım.

Bende kararsız kalmıştım pc aldıktan sonra pişman oldum gibi ama ps4 her ihtiyacı karşılamıyor. Pc bence daha mantıklı. Birde oyun masrafı var ps4 ' ün.

Aynen abi bir ps4 oyunu 200 tl 5 tane alsan 1000 Tl onla neler alınmaz resmen para israfı.

Umarım PS4 alırsın. Ben hala PS4 diyorum. Bir pc asla PS4 kadar uzun ömürlü olamaz. Tabi ki yakın fiyatlarda. FPS oyunu neden oynanmasın hala anlamıyorum. Oynanıyor abi çok da rahat. Bkz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı