Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaş bilgisayarına format atmadan önce bilgisayarındaki orijinal windows lisansını al bi kanara koy. format atarsan orijinal lisansınjı kaybedersin bunu söyleyeyim Windows 8 Product Key Viewer İndir - Windows 8 Ürün Anahtarı Görüntüleme - Tamindir bu programla ilk önce keyini kağıda yaz çünkü pc ye kaydedersen formatta silinir çünkü yeni dönem bilgisayarlarına ilk format atarsan genellikle harddiski komple silmeni istiyor o yüzden kağıda yaz. Ondan sonra format işlemine geç. Formatı istersen microsoft sitesinden demo indir kur elindeki lisansın orijinal olduğu için lisansı girer girmez oırijinal işletim sistemine dönüşecektir. Ancak format tan önce verdiğim adresteki programla lisansını biryere kaydet. Ben kendim bu yöntemi kullanıyorum. İlk önce lisansı bi karta yazdım sonra demo format atıp orijinal lisansımla lisanslıyorum ben formatı bu şekil atıyorum bilgisayarıma. Her formattan sonra orijinal lisansımı kullanarak her formattan sonra orijinal windows kullanıyorum.