Toplama RTX 5070 Ti sistem uyumlu mudur?

ahmetcan290

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayardan pek anlayan biri değilim. Kendim bir sistem toplamaya çalıştım, gerek forumları okuyarak, gerekse YouTube'dan videolar izleyerek. Şöyle bir sistem oluşturdum:
Ekran kartı: Colorful RTX 5070 Ti.
Anakart: MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi
İşlemci: AMD Ryzen 5 7600X.
RAM: Corsair Vengeance 2x16 GB.

SSD: Kingston NV3 1 TB.
Kasa: Corsair iCUE 4000D.
İşlemci soğutucu: FSP AE24 sıvı soğutucu.

Monitör: Lenovo Legion R27QE.
Güç kaynağı: MSI MAG A750GL PCI-E5 750W.
Parçalarla veya sistemle ilgili en ufak bir öneriniz varsa bile dinlemeyi çok isterim çünkü dediğim gibi bu konuda sıfırım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayardan pek anlayan biri değilim. Kendim bir sistem toplamaya çalıştım, gerek forumları okuyarak, gerekse YouTube'dan videolar izleyerek. Şöyle bir sistem oluşturdum:
Ekran kartı: Colorful RTX 5070 Ti.
Anakart: MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi
İşlemci: AMD Ryzen 5 7600X.
RAM: Corsair Vengeance 2x16 GB.

SSD: Kingston NV3 1 TB.
Kasa: Corsair iCUE 4000D.
İşlemci soğutucu: FSP AE24 sıvı soğutucu.

Monitör: Lenovo Legion R27QE.
Güç kaynağı: MSI MAG A750GL PCI-E5 750W.
Parçalarla veya sistemle ilgili en ufak bir öneriniz varsa bile dinlemeyi çok isterim çünkü dediğim gibi bu konuda sıfırım. Şimdiden teşekkürler.

Bütçe?

90 bin lira civarı.

96k eğer bütçe çıkmazsa 5070 Ti'a düşüp anakartı X670E yapabilirsin o zaman 90k olur.

96k eğer bütçe çıkmazsa 5070 Ti'a düşüp anakartı X670E yapabilirsin o zaman 90k olur.
hocam çok teşekkürler 5070 ti kalıcam gibi ama diğer söylediğiniz parçaları ekledim, bir sorum daha olucaktı işlemci soğutucu zaten aldığımız için işlemciyi kutulu almama gerek var mı fanı için

Hocam çok teşekkürler 5070 Ti kalacağım gibi ama diğer söylediğiniz parçaları ekledim, bir sorum daha olacaktı işlemci soğutucu zaten aldığımız için işlemciyi kutulu almama gerek var mı fanı için.

Kutulu anca görünüş istiyosanız kutulu alın onun dışında almanıza gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı