Toplanan kasa çalışmıyor ?

Topladığım kasa çalışmıyor ?

• Kablolardandır

Oy: 10 58,8%
  • Parçalar bozuktur

Oy: 5 29,4%
  • Hdd ve sdd den dolayıdır

Oy: 3 17,6%

• Oy verenlerin toplamı
    17

Saigö

Hectopat
Daha fazla  
Herşeyi taktım Teknopatın videosundaki gibi düğmeye bastıgımda fan filan çalışıp duruyor nedendir? HDDssd ve ekran kartı takılı değil şuanda sebebi bunlardan birimidir yoksa kablolardan birini yanlış mı taktım? İşlemcinin güç kaynağından 2 tane var 4lü pinden ikisinden birini taktım bende bi fark varmıdır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD olmaması birşey değiştirmez. Sadece anakart logosu, BİOS ekranı görebilirsin. PC özelliklerini yazar mısın? Belki PSU yetmiyordur.
-Msi bazooka b150m anakart
-Msi r7 250 ekran kartı
-Kingston hyperx 8 gb ram
-Fury ssd 240gb
-600w highpower psu
-i3 6100
-Asus vx229h monitör
Hocam teknik servise götürdüm adam bana hdmi kablosu ile bağla dedi vga destek yok dedi anakartında hdmi bağladım açıldı ekran kartını taktım düğmeye bastım kasa çalışıyor ama görüntü gelmiyor şimdide nedendir ?

Kasayi ac pc calisirken ekran karti tarafina bagli olan hdmi kabloyu cikar tak. Ara sira bendede oluyor. Tv ye bagladigim icin. Ama pc calisir durumdayken yap. Normalde acilmasi lazim. Baglantilarda bi terslik olabilir.

Kasayi ac pc calisirken ekran karti tarafina bagli olan hdmi kabloyu cikar tak. Ara sira bendede oluyor. Tv ye bagladigim icin. Ama pc calisir durumdayken yap. Normalde acilmasi lazim. Baglantilarda bi terslik olabilir.
Denedim 2-3 defa parçaları yakmaktan korkuyorum.Ekran kartı takmadan önce anakartın logosu geliyordu şimdi oda yok acaba bir uyumsuzluk söz konusumu ?

Ekran acilmama sorunu ramden kaynaklanirmi diye dusunuyorum ama tamda emin degilim acikcasi. Garantisi mevcutsa gotur bi goster bence..

evet biraz netten baktım. ekran açılmama sorunu ram ve ekran kartı sıkıntılarına bağlı olduğu yazılmakta. Ram çıkar belki tam oturtamadın. Ramlar anakartın ile uyumlumu bide orası var tabikide..!

Güç düğmesine bastığında bilgisayarın fanı çalışıyorsa ve görüntü gelmiyorsa statik elektrik denen zımbırtı olabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı