[Toplandı] Ryzen 2700X ve RTX 2080 Ti Sistem

En azından 100tl hocam olsun,ben n11'den almıştım 8tl ye ama olsun hayırlı olsun.Bu arada sistem gerçekten harikalar harikası hayırlı olsun.
Aldıktan sonra farkettim bende N11'de o fiyata satıldığını , yapıcak bir şey yok artık. Teşekkürler darısı başınıza.

Madem böbreğini satmadın, bende 7600M ile su içeyim bari

Acaba sistemi hangi teknomarket veya siteden topladınız, PC toplarken nerelere güvenebilirim?
Çoğunluğunu Hepsiburada ve QP Bilişim'den aldım , ekran kartı ön sipariş ile Vatan'dan. Sistemi toplarken yurtdışında olduğum için ekranı da Amazon'dan aldım. Kurulumu da tamamiyle kendim yaptım.

QP Bilişim'i özellikle öneririm kaliteli çalışıyorlar , fiyatları bir tık piyasının üstünde ama böyle bir sistem toplarken daha çok kaliteye önem verdim Allah'a şükür sıkıntılı bir parça gelmedi.

Ram, amd ve ekran kartı uyumlu seri mi, yani yongası samsung B-Die mi? seri numarasını yazar mısınız lütfen.
Ben de aynı sistemi toplamak istiyorum, farklılıkları;
Corsair H150i PRO RGB 360mm sıvı soğutma / Kasa H700i olacak / güç kaynağı, be quiet Dark Power Pro 11 güç kaynağı ünitesi 850 W. Değiştirdiğim parçalar uyumsuzluk sorunu yaşar mıyım?
Sisteminizde herhangi bir sıkıntı oldu mu geçtiğimiz birkaç aylık dönemde ve şunu da şöyle yapsaydım alsaydım dediğiniz bir şey?

Bir sorum olucak ayrıca bu işlemci soğutucunun fan çıkış pinini(Pompa kısmındaki, radyatörtekiler değil) cpu_fan soketi yerine pump fan soketine takınca ne değişiyor?
Sanırım cevap verilmemiş bu soruya. Ben de aynen o şekilde kullanıyorum. Pompanın çıkışını anakartta pump_fan soketine takmalısınız. Sebebi, pompa performansını işlemci sıcaklığına göre anakart otomatik kontrol ediyor.
Cpu_fan soketine, radyatör üzerindeki fanları (eğer bir cpu_fan soketi var ise) 3 in 1 bağlantıyla bu sokete bağlayarak tüm işi anakarta bırakırsınız. Uygun olanı da bu şekildedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…