[Toplandı] Ryzen 2700X ve RTX 2080 Ti Sistem

O sisteme o hoparlör olmamış.:)
Kulaklık olunca gerek duymadım işin açıkcası.Kaç senedir kullanırım o hoparlörü emektar oldu kıyamıyorum :D

Bu devirde pek hoparlör kalmadı , üreticiler bile tek tük model çıkarıyor.

Kulaklık olunca gerek duymadım işin açıkcası.Kaç senedir kullanırım o hoparlörü emektar oldu kıyamıyorum :D

Bu devirde pek hoparlör kalmadı , üreticiler bile tek tük model çıkarıyor.
Ben kulaklığa alışamadığım için Logitech'in 2+1 sistemini kullanıyorum:).

Yeni gördüm, Hayırlı olsun. Güle güle kullanın sizi en az 7 yıl götürecektir o canavar :). İnşallah bende ilerde bu anılarımı hatırlayıp o zamanın en iyisi olan sistemden toplayabilirim :LOL:.

Uzun süren ekran kartı bekleyişinin sonunda nihayet tam olarak sistemi topladık :D Bugün akşam arkadaşın da yardımıyla kasayı toplayıp son fotoğrafları atarım. Sormak istediğiniz herhangibi bir konu, parçalarla veya sistem hakkında düşüncülerinizi duymak isterim.

Kasa: NZXT H700 Beyaz
Anakart: MSI X470 Gaming M7 AC
İşlemci: AMD Ryzen 2700X
Ekran Kartı: MSI Gaming X TRIO 2080 Ti
İşlemci Soğutucu: NZXT Kraken X72
Ram: TridentZ RGB 16 GB 3200Mhz
SSD: Samsung 970 EVO 250GB, Corsair Force LE 200 120 GB
HDD: Seagate Barracuda 7200 RPM 1TB
Güç Kaynağı: Corsair HX 850
Fan: Corsair HD 140 , HD 120 (3x)
Ekran: MSI Optix MPG27CQ 27" 1ms 144Hz

Eki Görüntüle 339855
Hayırlı olsun umarım sahibinden dolandırıcıları fotoğrafını kullanıp milleti keklemezler :)

2 fan içeri 2 fan dışarı olsa daha iyi olur sanki. Dışarıya da biraz hava atmak gerekiyor. Ayrıca bilgisayar da bilgisayarmış haa! :paragöz:

2 fan içeri 2 fan dışarı olsa daha iyi olur sanki. Dışarıya da biraz hava atmak gerekiyor. Ayrıca bilgisayar da bilgisayarmış haa! :paragöz:
Radyatör ön tarafta olduğu için sisteme geliyor direkt sıcak hava.Üstteki 3 fan zaten direkt ekran kartına üflüyor.Arkadaki fan 140mm olduğu için ısı pek içeride kalmıyor.İzlediğim fan kurulum videolarında en ideal sistem genelde bunu öneriyorlardı ama yine de dediğiniz denenebilir , şuan tekrardan fanları sökmeyi hiç göze alamıyorum :(.Teşekkür ederim ayrıca darısı başınıza.

Radyatör ön tarafta olduğu için sisteme geliyor direkt sıcak hava.Üstteki 3 fan zaten direkt ekran kartına üflüyor.Arkadaki fan 140mm olduğu için ısı pek içeride kalmıyor.İzlediğim fan kurulum videolarında en ideal sistem genelde bunu öneriyorlardı ama yine de dediğiniz denenebilir , şuan tekrardan fanları sökmeyi hiç göze alamıyorum :(.Teşekkür ederim ayrıca darısı başınıza.

Aynen şimdi uğraşılmaz ama aslında ekran kartının 3 tane fanı fazlasıyla yetiyor. Bu şekilde sıcak hava kasadan rahat atılamıyor. Üstelik filtre yok galiba, çok hızlı tozlanacaktır bilgisayar. 2 dışarı 2 içeri dedim ama hepsinin dışarı veya 3 dışarı 1 içeri de olabilir. Isı değerleri iyi ama daha da soğuk çalışsın dersen denenebilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı