[Toplandı] Ryzen 2700X ve RTX 2080 Ti Sistem

O sisteme o hoparlör olmamış.
Kulaklık olunca gerek duymadım işin açıkcası.Kaç senedir kullanırım o hoparlörü emektar oldu kıyamıyorum

Bu devirde pek hoparlör kalmadı , üreticiler bile tek tük model çıkarıyor.

Kulaklık olunca gerek duymadım işin açıkcası.Kaç senedir kullanırım o hoparlörü emektar oldu kıyamıyorum

Bu devirde pek hoparlör kalmadı , üreticiler bile tek tük model çıkarıyor.
Ben kulaklığa alışamadığım için Logitech'in 2+1 sistemini kullanıyorum.

Yeni gördüm, Hayırlı olsun. Güle güle kullanın sizi en az 7 yıl götürecektir o canavar . İnşallah bende ilerde bu anılarımı hatırlayıp o zamanın en iyisi olan sistemden toplayabilirim .

Hayırlı olsun umarım sahibinden dolandırıcıları fotoğrafını kullanıp milleti keklemezler

2 fan içeri 2 fan dışarı olsa daha iyi olur sanki. Dışarıya da biraz hava atmak gerekiyor. Ayrıca bilgisayar da bilgisayarmış haa!

2 fan içeri 2 fan dışarı olsa daha iyi olur sanki. Dışarıya da biraz hava atmak gerekiyor. Ayrıca bilgisayar da bilgisayarmış haa!
Radyatör ön tarafta olduğu için sisteme geliyor direkt sıcak hava.Üstteki 3 fan zaten direkt ekran kartına üflüyor.Arkadaki fan 140mm olduğu için ısı pek içeride kalmıyor.İzlediğim fan kurulum videolarında en ideal sistem genelde bunu öneriyorlardı ama yine de dediğiniz denenebilir , şuan tekrardan fanları sökmeyi hiç göze alamıyorum .Teşekkür ederim ayrıca darısı başınıza.

Aynen şimdi uğraşılmaz ama aslında ekran kartının 3 tane fanı fazlasıyla yetiyor. Bu şekilde sıcak hava kasadan rahat atılamıyor. Üstelik filtre yok galiba, çok hızlı tozlanacaktır bilgisayar. 2 dışarı 2 içeri dedim ama hepsinin dışarı veya 3 dışarı 1 içeri de olabilir. Isı değerleri iyi ama daha da soğuk çalışsın dersen denenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…