Toplanın, Geldiler!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O eski Sapphire günlerini özlüyorum ben de. Şimdi referans tasarım bile alsan kart ısınmıyor.
"Dur şu 2 derece daha soğuk dur bekle en ucuz kart 390X'de en iyi performansı verdi." Tabi dediklerimiz yeni yeni kıymetleniyor. Asus bile o ısı borularını Sapphire gibi yatay yaptı ya artık kim ne derse bana ucu dokunmuyor. :D (bkz: ASUS ROG Strix vs Strix Direct CU III Soğutma Tasarımları )
Sırf @BERWAR için benim için konu açıyorlardı münazara yapacakmış gibi. Bir de o her şeyi biliyormuş gibi konuşmaları yok mu insanın enerjisini sömürüyor. Hatırlıyorsun 6700 6600K karşılaştırması yaptım. Sırf sürekli aynı mesajı yazmak yerine bir konu açayım onun linkini paylaşayım dedim. Ne kadar gereksiz eleştiri geldi keşke açmasaydım o konuyu diyorum. :D Göreceli kavramının ne anlama geldiğini bilmeden saldırıya geçiyorlar.

Son düzenleme:
Gözümün önünde Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün verdiği bilgiyi başkasına aktaran birisine sırf kendi dediğine ters düştüğü için söz konusu arkadaşın mesajına yanlış bilgilendirme verdi. Yani ne desek boş.
Bendim o cezayı yiyen. :D

Bendim o cezayı yiyen. :D
Biliyorum. :cool:

Aklıma gelmişken söyleyeyim. Ben her zaman buradayım. Bildirim geliyor mu diye arada bakarım. Farkındaysan beni etiketlemiş olduğun mesajla benim yazdığım mesaj arasında 6 dakika var.

O zaman bu da benden sana gelsin. :rolleyes: @GCN

SAKIN OL... VE IKI PAKET TOBLERONE GöM
BEN HEP YANINDAYIM
OZLEDIGIN ICIN TESEKKURLER ;)
MENDOZA - The Bad Touch

Son düzenleme:
  • Beğen
İfadeler: GCN
Hata etmemişsiniz fakat 3GB VRAM ile yüksek doku paketlerini açamazsınız sadece.
Moderatör bu alıntıdaki gibi benzer bir şey yazmıştı, bende aşağıdaki alıntıya benzen bir şey yazmıştım ve pat cezayı bastı, bir süre sonra moderatörlüğü elinden alınmıştı sanırım.
Boş ver belleğe takılma, doku paketleri VRAM'i aşarsa RAM'den takviye yapar, yani her türlü 6GB'da ne yapıyorsan 3GB'da da yaparsın. Tek fark daha az FPS alırsın o kadar. RAM'den dolayı gecikme yaşanır, buda 2-5 FPS arası düşüşe neden olur.

@GCN Cezanın sebebi sanırsam noktalama işaretlerinden önce boşluk bırakmayın olabilir. Baktığımda arada boşluk var gibi. Onun dışında bir sıkıntı yok.

@Bayram Şenakar Vallahi buyursunlar gelsinler kimseye git veya gel diyemeyiz (zaten ne haddimize). Ancak ben üye olduktan sonra bir kaç egoist arkadaş/arkadaşlar yüzünden sadece mesajları okuyordum, zaten uzun bir dönem DH'de takılmıştım orası da aynı hale geldi, herkes birbirinin bildiğinin yanlış olduğunu, tek doğrunun kendi söylediği olduğunu düşünüyor. Buraya üye olduktan sonra o kadar kafaya takmıyordum (isimler vs.), benim için öğrenebildiğim tek doğru kelime bile kardır. :)
Bu arada gelenlere hoş gelmişler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı