Topluluk odaklı web sitesi yapmak

Esatesat

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yaklaşık 2-3 aydır.
Stable diffusion kullanıyorum ve elimde 100'den fazla görsel mevcut bunların bir kısmını insanlara göstermek ve aslında benim beğendiğim ve kusursuz gördüğüm resimlere de abonelik veya satarak bir şeyler olsun istiyorum ama web sitesi konusunda hiçbir bilgim yok. Elimde 3 yıllık domainim var ve bu domain bu düşünce yapısı ile aldım.

Bu dediklerimi nasıl yaparım?
WordPress ve woocommerce lazımmış oluşturma işlemi nasıl yapılıyor bunlardan.

Tam olarak ne istiyorsun? Biraz daha açar mısın?
Türkiye de Yapay zeka ile oluşturulmuş görsellerin yüklenebiliceği ve bunların bazılarının ücretsiz bazılarının ücretli olacağı insanların isterlerse kendilerininde resim eklemesi yapabiliceği bir site gibi düşün.
Bir çeşit yapay zeka görsel kütüphanesi gibi düşünelim.
abonelikle daha güzel göresellere ulaşabiliceğimiz.
veya ücretsiz olarak ulaşabiliceğimiz.

Sürekli böyle şeyler için yurt dışı kaynaklara yöneliyoruz. Türkiye de niye yapmayalım.

Tam olarak ne istiyorsun? Biraz daha açar mısın?
Şu görseli 4k olarak ayarlasam kullanmak istermiydin ?
Mesele

Dosya Ekleri

• 00094-2815550578.png
    00094-2815550578.png
    756,2 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Görselleri yükleyeceğin bir host servisi al, depolamanın çok olması gerekecek. Ardından WordPress vs ile bir tasarım yaparsın, çok zor bir şey olacağını sanmıyorum. Yüklenen görselleri orada görüntülersin. Ücretli ücretsiz görsellerin olacağı, isimden/etiketten görsellerin bulunabileceği bir siteyi 0 programlama bilgisiyle çok aman aman iyi bir şekilde yapamazsın ve epey uzun sürer, vaktini alır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı