Toprak Koç kim?

20220527_000409.jpg



Korsana destek yok diyenlere gelsin.
 
YouTube üzerinde bir videoya rastladım ve gerçekten de doğru gibi. Sonuna kadar izlemenizi öneririm. Sizin düşünceleriniz neler?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Öz abim a'dan z'ye ne var ne yok indiriyordum.
Dip Not: Technopat'tan sonra en çok "hocam" kelimesi kullanılan yer.
 
Korsan oyun konusu açılınca anında "KORSANA DESTEK YOK" spamlayanların burada Toprak fanı olma ironisi peki.
Maalesef çevir kazı yanmasın örneği. Yaş ortalaması malum, Technopat eskisi gibi değil maalesef. Liseden hallice bir hâl almış durumda. Çoğuna cevap vermeye değmez, yorumlar ortada bariz bir yüceltme söz konusu; sözde ahlak timsali millet, dışarıda kendi emeğine birileri konsa söylemedik laf, etmedik hakaret bırakmaz ancak konu kendi menfaatlerine gelince hırsızı övgüde birbiriyle yarışıyor. Türk uygulamalarını modlamıyor diye milliyetçi ilan eden mi dersin, emeğin milliyeti oluyormuş bunu da yeni öğrendik, "de/da" bağlacının dahi yazımını bilmeden akıl vermeye çalışanı mı dersin... İlginç bir şekilde ilk defa birinin ios kullandığını bu kadar geç öğrendim, üçüncü mesajınız sanırım okuduğum @kino . Kural olarak dediğiniz gibidir çok hakim değilim ancak şu konunun geneline bakınca bahsettiğiniz durumdan pek farkını göremiyorum, link paylaşılmış ya da paylaşılmamış aynı amaca gayet hizmet etmiştir diye düşünüyorum. Uzun lafın kısası umarım bu daha tartışmayı dahi bilmeyen kitleden Technopat memnundur. Malum umurlarında olan artık nicelik. Bu tarz konular çok ufuk açıcı oluyor, üstat ne kadar da hakim halkına değil mi? Fakir neden fakirdir sonuçta?
Tamam en düzgün her oyun ve uygulamaya para veren sizsiniz sakin olun 😂
İhtiyacım olan uygulamaya ya da oyuna artık adına ne dersen hizmete hak ettiği parayı veriyorum. Bunu yaptığım için en düzgün ya da en mükemmel olmuyorum ama en azından emek hırsızlığı yapıp gevrek gevrek gülen bir şeref yoksunu olmuyorum.
Eki Görüntüle 1400515


Korsana destek yok diyenlere gelsin.
Destek var ya da yok o Technopat'ın sorunu ancak sonucu değiştirmez. Etik değil uzun lafın kısası. Geri kalan kişinin kendi tercihi sonuçta korsan ulaşılması zor bir şey değil.
Gülünecek ne var? Mojang'ı batırdı işte. Para onlara gitmedi. Nesi gülünç?
Anlatamazsın işte, zaten anlayacak bir kitle mevcut olsa bu konu baştan açılmaz.
Kimine göre iyi biri kimine göre kötü. Kimi der ki çocukluğumuzu güzelleştirdi veya kimi der ki korsancılık yapan övülmemeli, der.
Mordor'da farklı düşüncelere yer yok.
 
Son düzenleme:
Gülünecek ne var? Mojang'ı batırdı işte. Para onlara gitmedi. Nesi gülünç?
Dunyanin en cok satan oyununu yapan firma batmis da bizim haberimiz yok sanirim.
Çoğuna cevap vermeye değmez, yorumlar ortada bariz bir yüceltme söz konusu; sözde ahlak timsali millet, dışarıda kendi emeğine birileri konsa söylemedik laf, etmedik hakaret bırakmaz ancak konu kendi menfaatlerine gelince hırsızı övgüde birbiriyle yarışıyor.
Parali Android oyunlarinda katiliyorum fakat modlu oyunlarda katilmiyorum. Genellikle adamin yayinladigi modlu oyunlar para somurmekten baska amaci olmayan oyunlar oluyor.

Bu tur oyunlara para vermek sacmaliktir.

Ne yazikki artik parali guzel Android oyunlar kalmadi, yerini cop bedava cuzdan somurme amacli oyunlar aldi.

Bu oyunlarda da emek falan demeyin bana.
 
Ya arkadaş bazıları iyi çıldırmış. Sanki hayatlarinda hiç crack program kurmamış gibi. Toprak abimizi 2015'den beri tanıyorum ücretli oyunlari ücretsiz olarak ve bazi oyunlari para hileli olarak bize sunmuştur. Türk oyunlarını kırmazdi. Elinden az Minecraft indirmedik şimdi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı