Tor'dan yanlışlıkla illegal bir siteye girmek

Bence oraya girmen sorun olmayabilir ama bunu buraya yazman sıkıntı çıkarabilir gibi geliyor.

Zaten ikisi aynı gün oldu hocam anlamıyor musunuz ayrı günler olmadı.

Ben de arada bir yanlışlıkla giriyorum. Şu ana kadar bir şey olmadı. Bir şey olacağını sanmam.

Bir şey olmaz, rahat olun.

Zaten ikisi aynı gün oldu hocam anlamıyor musunuz ayrı günler olmadı.

Aynı gün olsa bile bir tanesine girip konu açmışsınız sonra bakmaya devam etmişsiniz amacınız ne? Bu tarz sitelere giren insanların çoğu ya polistir bilgi toplamak için giriyordur ya da illegal işler için...

Aynı gün olsa bile bir tanesine girip konu açmışsınız sonra bakmaya devam etmişsiniz amacınız ne? Bu siteye giren insanların çoğu ya polistir bilgi toplamak için giriyordur ya da illegal işler için...
Ne bileyim hocam ben rastgele link denedim diyorum zaten.
Bir daha girmem zaten

Amerika'da sanırsam Tor Browser bile kullanırsan seni potansiyel suçlu olarak görüyorlardı neler yaptığına dikkat et. Darkweb gibi yerlerde işine yarayacak hiçbir şey yok. Aksine seni kötü etkileyecek şeyler var. Büyük ihtimalle benim yaşlarımdasın. Senin iyiliğin için söylüyorum günlük hayatına devam et ve böyle şeyleri bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…