F Fırat özen Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 377 16 Ocak 2021 #1 Torrent üzerinden oyun indirmek bilgisayara zarar veriyor mu?
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 16 Ocak 2021 #2 Korsan olarak oyun indirmek sisteminizi her türlü risk ile karşı karşıya bırakabilir. Lütfen satın alıp orijinal kullanmayı tercih edin. Artı 14 Eksi
Korsan olarak oyun indirmek sisteminizi her türlü risk ile karşı karşıya bırakabilir. Lütfen satın alıp orijinal kullanmayı tercih edin.
yigido14 Centipat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #3 Fırat özen dedi: Torrent üzerinden oyun indirmek bilgisayara zarar veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Artı -12 Eksi
Fırat özen dedi: Torrent üzerinden oyun indirmek bilgisayara zarar veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #4 Ne indirdiğiniz belli değil. Oyunun yanında başka şeyler indiği çok oluyor. Orjinal oyun her zaman iyidir. Artı 1 Eksi
Ne indirdiğiniz belli değil. Oyunun yanında başka şeyler indiği çok oluyor. Orjinal oyun her zaman iyidir.
Cont_re Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 600 Makaleler 1 Çözümler 5 16 Ocak 2021 #5 Oyunları satın alarak kullanmaya özen gösterin, Epic Games Store her hafta ücretsiz oyun veriyor. Korsan oyunlar risklidir çünkü çalıştırdığınız an arkaplanda Bitcoin mining yapan bir virüse bilgisayarınızı teslim edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Oyunları satın alarak kullanmaya özen gösterin, Epic Games Store her hafta ücretsiz oyun veriyor. Korsan oyunlar risklidir çünkü çalıştırdığınız an arkaplanda Bitcoin mining yapan bir virüse bilgisayarınızı teslim edebilirsiniz.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 16 Ocak 2021 #6 Fırat özen dedi: Torrent üzerinden oyun indirmek bilgisayara zarar veriyor mu? Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz oyun virüslü olup olmadığını bilemezsiniz, riske girmek istemiyorsanız. Steam, Origins, Ubisoft Connect veya Epic Games üzerinden bir miktar para verip orijinal kullanın. Artı 0 Eksi
Fırat özen dedi: Torrent üzerinden oyun indirmek bilgisayara zarar veriyor mu? Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz oyun virüslü olup olmadığını bilemezsiniz, riske girmek istemiyorsanız. Steam, Origins, Ubisoft Connect veya Epic Games üzerinden bir miktar para verip orijinal kullanın.
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #7 Hem evet hem hayır. İndirirken sıkıntı yaratmaz ama kurduğunuzda virüs ya da trojan bulaşmış olabiliyor. Artı 0 Eksi
Hem evet hem hayır. İndirirken sıkıntı yaratmaz ama kurduğunuzda virüs ya da trojan bulaşmış olabiliyor.
2 244765 Hectopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.342 Makaleler 1 Çözümler 8 16 Ocak 2021 #8 Vâreste Feylesof dedi: Forumda korsan yazılım ve oyun ile alakalı bilgi vermek yasak! Genişletmek için tıkla... Ne? Artı 0 Eksi
Vâreste Feylesof dedi: Forumda korsan yazılım ve oyun ile alakalı bilgi vermek yasak! Genişletmek için tıkla... Ne?
Morgan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #9 Oyuncehennemihemenindirbedavaindir.com. Ben de karşıyım korsana, hemen saldırmayın dostlar . Artı -2 Eksi
Pringles Kedisi Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 1.111 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #10 Fırat özen dedi: Torrent üzerinden oyun indirmek bilgisayara zarar veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Korsan tavsiye etmem. Ben sadece eskiden kullanırdım. Risklidir. Artı -2 Eksi
Fırat özen dedi: Torrent üzerinden oyun indirmek bilgisayara zarar veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Korsan tavsiye etmem. Ben sadece eskiden kullanırdım. Risklidir.