Sağlığının düşmesi nedeniyle artık önerilmiyor bu model ancak benim aldığım zamanlarda çok öneriliyordu, yani bu forumda önerildiği için aldım. Sağlığın düşmesi bende de mevcut ama bu bir sıkıntı yaratmadı şimdilik.
2019 Eylül'de sistemimi topladığımdan beri hep Windows'u bu SSD'de kullanıyorum. Yani 26 aydır kullanıyorum. En son formatımı da yaklaşık 1 sene önce attım. 480 GB olan modeli kullanıyorum ve şu an diskte 60 GB boş alan var. Testleri bilgisayarı yeni açtığımda yapmadım, 3-4 saattir açık bilgisayarım. Testleri yapma nedenim ise Steam'de HDD'ye kurulu bir oyunu güncellerken SSD'nin de %100 kullanıma ulaşıp PC'nin takılması oldu. Testlere bakınca anormal değerler olduğunu sanmıyorum ama siz de bir bakın istedim. @Mansion @pedroz_1999 @Recep Baltaş @BerkayZ87 @Motionless IN White
Toshiba'nın kendi programında SSD'ye genel bakış. Sağlık %89 olarak gözüküyor:
Toshiba'nın uygulamasında Benchmark testi:
Toshiba uygulamasındaki SMART bilgileri:
HD Sentinel programına göre sağlık %94:
HD Sentinel SMART bilgileri:
Son olarak da Crystal Disk Mark ile hız testi:
2019 Eylül'de sistemimi topladığımdan beri hep Windows'u bu SSD'de kullanıyorum. Yani 26 aydır kullanıyorum. En son formatımı da yaklaşık 1 sene önce attım. 480 GB olan modeli kullanıyorum ve şu an diskte 60 GB boş alan var. Testleri bilgisayarı yeni açtığımda yapmadım, 3-4 saattir açık bilgisayarım. Testleri yapma nedenim ise Steam'de HDD'ye kurulu bir oyunu güncellerken SSD'nin de %100 kullanıma ulaşıp PC'nin takılması oldu. Testlere bakınca anormal değerler olduğunu sanmıyorum ama siz de bir bakın istedim. @Mansion @pedroz_1999 @Recep Baltaş @BerkayZ87 @Motionless IN White
Toshiba'nın kendi programında SSD'ye genel bakış. Sağlık %89 olarak gözüküyor:
Toshiba'nın uygulamasında Benchmark testi:
Toshiba uygulamasındaki SMART bilgileri:
HD Sentinel programına göre sağlık %94:
HD Sentinel SMART bilgileri:
Son olarak da Crystal Disk Mark ile hız testi:
Son düzenleyen: Moderatör: