Toshiba OCZ TR200 2 yıllık kullanım sonrası değerler

Çoğunlukla oyun amaçlı kullanılan bir sistem ise gayet normal bir değer. Tabii ben yeni disk alınca eski disktekileri yeni diske aktarana kadar sadece 7 TB veri yazdım
2 yılda nasıl sadece 13TB yazdınız?

Aşırı şanslısınız.
Exeria kullanıyorum bakmadım ama en fazla 80'dir sağlığı. 1 seneye yaklaştı alalı.

%68 değilmiş. İçinden geçmişim Özür dilerim.
Benden fazla kullamışsınız SSD'yi ama yine de orantılayınca baya kötü olmuş sizinki.

13TB falan 2 yılda az. 1 yılda olsa 13TB iyi ama 2 yıllık ise az olması gerek.
Sürekli oyun yükleyip kaldıran biri değilim. SSD'de sadece sürekli oynadığım oyunlar yüklü ATS, ETS 2, CS:GO, Assetto Corsa gibi ve bir kaç tane de HDD'de yer kalmadığı için yüklediğim oyun var. Genelde HDD'ye kuruyorum oyunları. O da 11 yılı geçti alalı hala %100 sağlık gösteriyor, bakalım ne zaman patlayacak :d

Çoğunlukla oyun amaçlı kullanılan bir sistem ise gayet normal bir değer. Tabii ben yeni disk alınca eski disktekileri yeni diske aktarana kadar sadece 7 TB veri yazdım

Sizler çıldırmışsınız!

Bende SSD'mi iyi kullanıyorum diye geçiniyorum.

O zaman temiz bir son sürüm Windows 10 kurarım, geçiş yaparım 10'dan 11'e birkaç ay sonra.

Evet, ya şu anda da isterseniz geçin engel olmayayım ama, arada ufak hatalara katlanmak zorunda kalabilirsiniz benden demesi.

Hayretler içerisindeyim. Bence kendi programı diye abartıyor

O zaman temiz bi son sürüm Win 10 kurarım, geçiş yaparım 10'dan 11'e birkaç ay sonra.
Kuracaksan 2004 sürüm kur dert tasa yok vallahi 21H1 disk özürlüsü. Sınavlardan sonra bununla ilgili konu açmayı düşünüyorum.

Hayretler içerisindeyim. Bence kendi programı diye abartıyor
Bir de HD Sentinel ile bakın. Bende kendi programında daha düşük gösteriyor.
Kuracaksan 2004 sürüm kur dert tasa yok vallahi 21H1 disk özürlüsü. Sınavlardan sonra bununla ilgili konu açmayı düşünüyorum.
Galiba bende 19042 sürümü var. Bu sürümler windows Update ile yükselmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…