Çözüldü Toshiba Qosmio x70 rastgele mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mert YILDIZ

Hectopat
Daha fazla  
Kernel data inpage error hatası alıyorum bu bazen volmgrx.sys oluyor kod olarak bazen spaceport.sys oluyor nedenini bir türlü anlayamıyorum. Yardımcı olur musunuz ?

0xc0000225 hata kodu ve http.sys olarak da aldığım oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
%0'dan sonra en az 1 dk bekleyeceksin o zaman ilerlemezse HDTUNE ile işletim sisteminin kurulduğu diski error scan yapıp healt bölümü ile birlikte resim paylaşın.

@claus Gece indirme koymuştum sabah uyandığımda tam mavi ekran yedi, kodunu göremedim yeniden başlattı kendini. Büyük ihtimal minidump'a yansıdı yeni minidump, dosyam'a bakabilirseniz sevinirim. Sizi de uğraştırıyorum kusura bakmayın.
122414-8984-01

@Murat5038 @claus dediklerinizi harfiyen uyguladım claus. Murat hocamın dediği windows 8.1.1 formatını yapmadım sadece single language pack tr lazım çünkü oda orjinal olacak mı diye tereddüt ettim sadece. dediğiniz bütün güncellemeleri yükledim sırasıyla harfiyen. olmayınca arkadaş önerdi driver yazılımı deneyim dedim sadece. Yeminle yaptım dediklerimi size neden öyle görünüyor anlamadım. Bende istiyorum bilgisayarın sorunu düzelsin yardımlarınız için teşekkür ediyorum dediğiniz herşeyi gerçekten yaptım windows 8.1.1 haricinde. Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen.

Türkçe yazım hataları yiyorum galiba. Bu yüzden birkaç gün yazamıyorum. Geç yanıt veriyorum.

Uygun bir vakit olduığu zaman TW ile gelip bakarım isterseniz. Diğer türlü sorun çözülmeyecek gibi.
Çok iyi olur Sayın Claus çok teşekkür ederim. :)

Ben sorunu hallettim teşekkür ederim yardımlarınız için konu kapanabilir.

Ben sorunu halletmedim aslında siz hallettiniz desek daha doğru dediklerinizi tekrar denedim oldu bu sefer. Teşekkür ederim. Çözüm söylemeyi unuttum diye niye ceza yediğimi anlamadım yazım yanlışına da durmadan ceza yedim. Ondan yazmam biraz gecikti. Teşekkür ederim yardımlarınız için. Konu kapanabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı