Toshiba Qosmio X870-14T Oyun Oynarken Mavi Ekran Hatası

BeersAndBears

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım Toshiba Qosmio X870-14T. Son 1 aydır mavi ekran hataları alıyorum. Oyun oynamaya başladıktan sonraki ilk 15 dakika içinde kesin olarak mavi ekran veriyor. Nadiren de olsa oyun dışı kullanımlarda da mavi ekran veriyor. Bilgisayarıma format attım hala düzelmedi. Nvidia GTX 670M olan ekran kartımı devre dışı bıraktım 2 gün önce. Artık mavi ekran hatası almıyorum. Sizce sorun nedir ekran kartını değiştirmem mi gerekli yoksa başka bir sorundan mı kaynaklanıyor?

Minidump dosyası: minidumplar.rar

Yardımcı olabilecek var mı @Murat5038

Galiba ilkinde etiketleyemedim @Murat5038

Galiba bilgisayarın iç kaynaklı sorun olabilir ekran kartı zarar görmüş olabilir. Eğer garanti süresi bitmemiş ise servise göndere bilirsin veya bilgisayarcıya danışmanı öneririm hala mavi ekran hatası alıyorsan

Galiba bilgisayarın iç kaynaklı sorun olabilir ekran kartı zarar görmüş olabilir. Eğer garanti süresi bitmemiş ise servise göndere bilirsin veya bilgisayarcıya danışmanı öneririm hala mavi ekran hatası alıyorsan
Garanti süresi biteli 2 yıldan fazla oldu malesef.

Aida64 ile BIOS sürümünüzü kontrol edin 6.30 değilse güncelleyin.
http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/bios-20130214143941.zip

Eset kaldır. DDU rehberine göre yeşilleri uygulayın, dahili ve harici GPU sürücülerinizi kendi sitelerinden indirip sırasına göre güncelleyin.
Bios sürümüm 6.30. DDU ile sürücüleri kaldırıp sitelerinden yeniden yükledim ve aynı sorun hala devam ediyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı