Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım Toshiba Qosmio X870-14T. Son 1 aydır mavi ekran hataları alıyorum. Oyun oynamaya başladıktan sonraki ilk 15 dakika içinde kesin olarak mavi ekran veriyor. Nadiren de olsa oyun dışı kullanımlarda da mavi ekran veriyor. Bilgisayarıma format attım hala düzelmedi. Nvidia GTX 670M olan ekran kartımı devre dışı bıraktım 2 gün önce. Artık mavi ekran hatası almıyorum. Sizce sorun nedir ekran kartını değiştirmem mi gerekli yoksa başka bir sorundan mı kaynaklanıyor?
Sürücülerimin hepsi güncel. Bios sürümünü de kontrol ettim o da güncel. Dediklerini kaldırdım ve hatayı hala alıyorum. Sanıyorum donanımsal bir sorun var senin de dediğin gibi.
Galiba bilgisayarın iç kaynaklı sorun olabilir ekran kartı zarar görmüş olabilir. Eğer garanti süresi bitmemiş ise servise göndere bilirsin veya bilgisayarcıya danışmanı öneririm hala mavi ekran hatası alıyorsan
Galiba bilgisayarın iç kaynaklı sorun olabilir ekran kartı zarar görmüş olabilir. Eğer garanti süresi bitmemiş ise servise göndere bilirsin veya bilgisayarcıya danışmanı öneririm hala mavi ekran hatası alıyorsan