Toshiba Satellite C660-2c9 Windows 10 kurulumu sonrası touchpad çalışmıyor

Makaleler
8
Daha fazla  
Windows 7 eski bir dizüstü bilgisayarım vardı. HDD'si arızalandı, sistem Boot edilemedi. Dosyaları kurtarıp temiz Windows 10 kurulumu yaptım.
Ama bilgisayarın touchpadi çalışmamaya başladı. Dedim kablosu falan mı çıktı ben HDD'yi alırken, açtım baktım kablo yerli yerinde. Aygıt yöneticisinde harici mouse dışında bir girdi gözükmüyor.

Marka/model: Toshiba Satellite C660-2C9.

Windows 7 eski bir dizüstü bilgisayarım vardı. HDD'si arızalandı, sistem Boot edilemedi. Dosyaları kurtarıp temiz Windows 10 kurulumu yaptım.
Ama bilgisayarın touchpadi çalışmamaya başladı. Dedim kablosu falan mı çıktı ben HDD'yi alırken, açtım baktım kablo yerli yerinde. Aygıt yöneticisinde harici mouse dışında bir girdi gözükmüyor.

Marka/model: Toshiba Satellite C660-2C9.
Sürücülerin kurulu olup olmadığını kontrol et. Eğer kurulu ise bios a girip FN keys (Special Feature)'ı ON a getirerek F5 tuşuna bastığında çalışması gerek.

Aygıt yöneticisi altında herhangi bir ünlem işaretli sürücü veya tanınmayan aygıt var mı? Var ise kimlik paylaş.

Denedim, sonuç aynı.
Kardeşim selamlar.
Fn tuş kombinasyonunu denedinizmi ?
Sürücülerin yüklü olduğundan eminmisiniz ?
Denedim, yüklü. Ama olmadı.
Aygıt yöneticisi altında herhangi bir ünlem işaretli sürücü veya tanınmayan aygıt var mı? Var ise kimlik paylaş.
Yok maalesef. Sadece harici mouse var.

Biraz araştırdım toshiba laptopların &99'unda ELAN touchpad servisleri kullanılıyor elan'ın sitesine girip sürücülerini indirmeyi dene bence dostum👍

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı