Toshiba Toshiba Satellite Ci5-6200u performansı

Peki her magazasi ayni mi ben cihazi istanbul maltepe şubesinden alicam birde cihaz hakkinda tecrübeleriniz nedir cabuk isiniyo mu oyunlar konusunda performansı nedir??
Evkur Franchising sistemi ile çalışmaz dolayısıyla her şubesi aynıdır , her şubesinde aynı alışveriş muamelesi geçerlidir . Açıkçası ürün hakkında donanımı hariç hiçbir fikrim yok tanıtım standında inceledim , akıcıydı ve şıktı ama elektronik ürün sonuçta zorlamadan bir yorum yapmak ne kadar sağlıklı olur onu bilmiyorum . Fakat ürün Toshiba kötü bir notebook olacağını sanmıyorum , bir tek Nvidia 830m grafik kartı kafama takılıyor . Eğer grafik kartı iyiyse sanırım orta-üst ayar bir bilgisayara sahip olacağım . Hafta içi ürün elime ulaşacak . Nvidia 930M hakkında en detaylı bilgiyi Recep Bey verebilir o da işi yokta cevap yazacak . İnternette bile tam detaylı testini bulamıyorum kafamı kurcalayan şeyde bu .

arkadaşlar mrb öncelikle arkadaşın almış olduğu pc yi 1 ay önce evkurdan 2100 lira gibi bi fıyata aldım bugun baktm 3000 e çıkarmışlar cok sasırdım kampanya var demıstı satan lar haklılarımış pc genel itibariyle beni tatmin edıyor . zorlayacak bı oyun oynamadım şimdiye kadar ama sıkıntı cıkaracagını sanmıyorum . 930m den de cok bişey beklememek gerek . 2adet grafık kartı var hd grafık 520 ve geforce dıye 2 gerçek 2 sanal çekirdeğe sahıp hız olarak gayet iyi hatta açılması an meselesi , güç tuşuna basıp sigara yakıncaya kadar açılmış oluyor. 8 gb ram 1tb hafıza mevcut 16 gb a kadar arttırılabılıyor. w10 da gayet kullanışlı ben 2100 e aldım 3000 e daha iyi özelliklere sahıp pc ler bakılabılır . biraz erken davransan olurmuş aslında

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı