Toshiba TR200 SSD'li sistem yavaş açılıyor

mr_hidir

Hectopat
Merhabalar. Sistemimde SSD de var, HDD de. 2 HDD, 1 SSD vardı lakin HDD'nin birisi kafa vuruyordu. Ondan zannederek söktüm ben de lakin hala geç açılıyor. 20 saniyelerde açılan PC 50-60 saniyelerde açılmaya başladı. Windows SSD'de kurulu.

İşlemcim i5 9600KF.
SSD de Toshiba TR200 480GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Sistemimde SSD de var, HDD de. 2 HDD, 1 SSD vardı lakin HDD'nin birisi kafa vuruyordu. Ondan zannederek söktüm ben de lakin hala geç açılıyor. 20 saniyelerde açılan PC 50-60 saniyelerde açılmaya başladı. Windows SSD'de kurulu.

İşlemcim i5 9600KF.
Başlangıçta çalışan programları kontrol edin görev yöneticisinden.

Dosya Ekleri

• dd.png
    dd.png
    27,8 KB · Görüntüleme: 47
SSD'nizin 40 GB boş olması lazım, yoksa böyle yapar, CrystalDiskİnfo indirip ekran resmi atın.

İşlemcim i5 9600KF.

O SSD kronik sıkıntılıydı yanlış hatırlamıyorsam forumda tüm kronik sıkıntılı SSD'lerin listesini yapmıştı bir üye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı