TOSHİBA'nın fan temizleme için 60TL isteme hakkı var mı?

• Konuyu başlatan Batuhan Görkem
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 12.306
B

Batuhan Görkem

Ziyaretçi
Arkadaşlar yarın TOSHİBA laptopu fan temizleme için garantiye göndereceğim. İnternet'te 60TL istediklerini öğrendim ve şok oldum. Garanti içindeki bir laptopa böyle bir fiyat söylemeleri yasal mıdır? Bedava yaptırabilmem için onları tehdit etmem gerekli mi?

Kardeş ben asla o fiyata fanı temizletmem. Bilgisayarcıya gidip 10 TL verdim hp laptopun fanını temizlediler, mis gibi oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bakkal makkal ama SONY mağazasından iyi iş yapıyor. Bilgisayarımda 2.5" laptop hddsi olduğunu yeni öğrendim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapacakları iş için çok çok fazla bir ücret. Şahsen ben kendi laptopumun içini açıp parçaları güzelce temizleyip kapatmam en fazla 30dk mı alıyor. Bu adamlar küçük işlerden büyük paralar götürerek para kazanıyorlar malesef ...
Fan temizliği garanti kapsamına girmiyor diye biliyorum ama laptop da aşırı ısınma var sürekli kapanıyor diye gönderirsen garanti kapsamına alıp ücretsiz temizleyebilirler ;)

Yapacakları iş için çok çok fazla bir ücret. Şahsen ben kendi laptopumun içini açıp parçaları güzelce temizleyip kapatmam en fazla 30dk mı alıyor. Bu adamlar küçük işlerden büyük paralar götürerek para kazanıyorlar malesef ...
Fan temizliği garanti kapsamına girmiyor diye biliyorum ama laptop da aşırı ısınma var sürekli kapanıyor diye gönderirsen garanti kapsamına alıp ücretsiz temizleyebilirler ;)
Zaten sebebim de bu, oyunlarda 10 dakika içinde 80 dereceye çıkıyor. Bu da oyunlardaki FPS'de ciddi bir düşüşe neden oluyor. Acaba kendim temizlesem mi diye düşündüm de laptopu bozmaktan korkuyorum. Peki onları haksız çıkaracak herhangi bir tehdit de bulunabilir miyim?

Sanmıyorum ama dediğim gibi ısınma ve kapanmadan şikayetçi olmak en iyi yol macunlarını bile yenileyip gönderirler böyle bir durumda. En azından kullanıcısına saygı duyuyorsa bir markanın böyle yapması daha uygundur.

Hocam, bütün bilgisayar servisleri aynı. En iyisi siz tehdit edeceksiniz. Ben 2 gün önce Lenovo`yu aradım. Cihaz garanti içinde olduğu için bu işlem ücretsiz yapılır dediler. Bende yazın bilgisayarsız kalmaktan ise göndermem dedim. Ancak ben hala para alacaklarını sanmıyorum.. Telefon ile arayıp bir konuşun... İyi forumlar...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı