Tosla için Akbank hesabı gerekli mi?

Evet.

120 TL cüzdan kodu alınca 30 TL iade, 80 TL bakiyeyi Steam'den satın alınca da 20 TL iade ediyor. Daha sonra gelen 50 TL ile de tekrar kod satın alınca bir 12.5 TL daha iade ediyor.

Akbank'ın mobil cüzdan uygulaması. @bados123
Peki bu kampanya sadece Steam için mi geçerli? Uplay için de geçerli mi? Üye olmak ücretli mi, Akbank müşterisi olmak zorunluluğu var mı?
 
Peki bu kampanya sadece Steam için mi geçerli? Uplay için de geçerli mi? Üye olmak ücretli mi, Akbank müşterisi olmak zorunluluğu var mı?
Hocam Uplay için geçerli mi bilmiyorum üye olmak ücretsiz kart istemek 5TL. Akbank hesabı olma zorunluluğu yok fakat eğer Akbank hesabın olmaz ise aylık para yükleme limitin 750TL yıllık para çekme limitin 300TL oluyor.
 
Tosla için Akbank hesabı gerekmiyor. Üye olmak ücretsiz. Kart 5 TL fakat iadesini bir dahaki ay yapıyorlar. Bir bankadan Tosla'ya havale veya EFT yapmazsanız aylık limiti 750 TL oluyor ama.

Kampanya ayrıca Uplay için de geçerli.

Akbank hesabın olmaz ise aylık para yükleme limitin 750 TL, yıllık para çekme limitin 300 TL oluyor.
Hayır. Sadece havale veya EFT ile Tosla'ya para yüklemezseniz öyle oluyor. İlla Akbank hesabınızın olmasına gerek yok. Ben İş Bankası ile 1 TL EFT yapıp limitleri yükseltmiştim. Akbank hesabım daha o zaman yoktu. Şimdi açtım ve para transferleri daha kolay oluyor açıkçası. Anında Akbank hesabına geri çekmek hoş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı