Tosla Kartı ile doğrulama olmadan para yüklenip çekilir mi?

Mxrza

Decapat
Daha fazla  
Tosla kart kullanıyorum ve 13 yaşındayım Tosla karta kaydoldum ama doğrulama kısmını kimliğimden fotoğraf olmadığı için yapamıyorum. Doğrulama yaparsam ne fark eder? Yapmazsam ne fark eder? Yani limit var mı? Para yatırma ve çekme kısıtlı mı? Özellikle Akbank atmlerinden para yatırırsam kartıma gelmez mi diye düşünüyorum bu durumu açıklar mısınız?

İyi günler bende Tosla kullanıyorum yaklaşık 2 senedir. Öncesinde doğrulama gerekmeden para çekip yükleyebiliyor ve harcayabiliyordum. Evet limit vardı fakat öyle düşükte değildi. Fakat geçtiğimiz aylarda doğrulamam gerektiği ile ilgili bildirim geldi. Doğrulamadan kullanım yapamıyordum. Her ATM'den para yükleyebilirsin fakat Akbank haricindeki bankaların ATM'lerinden 3 liralık bir kesinti yapar.

Tosla kart kullanıyorum ve 13 yaşındayım Tosla karta kaydoldum ama doğrulama kısmını kimliğimden fotoğraf olmadığı için yapamıyorum. Doğrulama yaparsam ne fark eder? Yapmazsam ne fark eder? Yani limit var mı? Para yatırma ve çekme kısıtlı mı? Özellikle Akbank atmlerinden para yatırırsam kartıma gelmez mi diye düşünüyorum bu durumu açıklar mısınız?
Para yükleyebilirsin, çekme kısmını bilmiyorum pek. Belki doğrulanmamış hesaplarda çekilmiyordur bazı sanal kartlarda böyle. 2750 TL limit vardı en son.

Yanlış bilmiyorsam başka hesaptanlara transferide yapılmıyor diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı