Nays hesabı açıp etkin olarak kullanamamdan sonra aklıma aktif olarak Akbank müşterisi olduğum geldi. Tosla da Akbank'a bağlı. Tosla hesabı açılır mı?
Nays hesabı açıp etkin olarak kullanamamdan sonra aklıma aktif olarak Akbank müşterisi olduğum geldi. Tosla da Akbank'a bağlı. Tosla hesabı açılır mı?
Attığınız görsel Papel uygulamasına mı ait?Tosla'yı bir ara kullanıyordum pek beğenmedim fazla bir avantajı yok diye şu an nasıl bilmiyorum ama papel kullanmanı öneririm birçok cashback var daha yeni bir uygulama henüz banka hesabından para yüklenmiyor veya kart ile. ATM'den yüklemek gerekiyor.
Eki Görüntüle 2430877
Attığınız görsel papel uygulamasına mı ait?
@White dragon @847445 kampanyalardan daha çok bir bankaya bağlı olması daha önemli benim için. Tami nasıldır?
Nays'ta ne sorunu yaşamıştınız bu arada?
Hesabımı onaylayıp fiziksel kartımı teslim aldım ancak sonradan kartı Online alışverişlerde kullanmadığımı fark ettim. Online alışveriş yapabilmek için İş Bankası müşterisi olmak zorunluymuş. Şu an aktif olarak kullandığım 2 banka olduğu için 3. bankayı açmak istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.