Tosla veya ininal ile Steam'e para yatıramıyorum

SLAYER15

Hectopat
Herkese merhaba. Yaklaşık 1 yıl kadar önce Tosla ve ininal üzerinden Steam cüzdan kodu aldığım, bazen de Steam'de para yükleme kısmından kart bilgilerini girerek para yüklediğim olmuştu. Sanırsam bilgileri girerken sonunda "(boacombra)" olan bir şey seçiyordum. Şu anda Tosla uygulamasına baktığımda e-pin kısmında Steam cüzdan kodu göremedim. Steam'e kart bilgilerini girerek yükleyeyim dedim. Tüm bilgileri girdim (Tosla kart bilgileri), Mastercard'ı seçip devama bastım. "ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi. Not: Kredi kartı şirketiniz bazı durumlarda hesabınızda bulunan bakiyenize "bloke" koyabilir ancak bu miktarı tahsil etmez. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki olası hataları düzelttikten sonra lütfen satın almayı tekrar deneyin." bu hata ile karşılaştım. Sonra Visa'yı seçip denedim, bu şekilde kart bilgileri olan Visa kart bulunamadı gibi bir şey dedi. İninal'de param olmamasına rağmen oluyor mu diye deneyeyim dedim. Visa'yı seçip ininal Kart bilgilerimi girdim ve yine aynı hatayı aldım. İninal e-pin üzerinden almak istemiyorum, Tosla üzerinden veya Tosla kart bilgileri ile almak istiyorum. Kartlar anonim, doğrulanmamış. Nasıl Steam'e para yatırabilirim? Yardımcı olacak herkese teşekkür ederim.

Eğer ki yanlış girdiysen kart bilgilerini ve birkaç defa denediysen Steam otomatik bir şekilde seni süreli bir şekilde kısıtlıyor. Doğru kart detaylarını yazmamışsındır. Ayrıyeten içinde para olmayan kartta bu uyarının verilmesi normal.

Orada kart bilgisinde hata yapmışsın o zaman diyor hani Mastercard boacompanion falan seninki hangisi. Ona göre seçmen gerekiyor ve 2-3 kez yanlış seçersen Steam sana izin vermiyor kısıtlama getiriyor sana en az 1-2 saat beklemen gerekiyor anladın mı :)

1648151545816.png

Yazmayı unutmuşum, BoaCompra olanlardan herhangi birini seçtiğimde bu yazı çıkıyor. MasterCard, Visa ve AmericanExpress seçebiliyorum.

Sorunum çözüldü, bu arada MasterCard seçmek gerekiyormuş. Dün denediğimde kartta 20 TL vardı ve 20 TL yatırmayı deniyordum. Bugün 40 TL yatırıp kartta 60 TL varken 50 TL yatırmayı denedim, oldu. 50,10 TL çekti. Yani 10 kuruş fazla çekiyormuş.

Sorunum çözüldü, bu arada Mastercard seçmek gerekiyormuş. Dün denediğimde kartta 20 TL vardı ve 20 TL yatırmayı deniyordum. Bugün 40 TL yatırıp kartta 60 TL varken 50 TL yatırmayı denedim, oldu. 50,10 TL çekti. Yani 10 kuruş fazla çekiyormuş.

Allah'ını seversen bana da söyle aynı uyarı çıkıyor lütfen oyun 23 lira 60 kr bakiyem 25 lira daha ucuz oyunda alınmıyor aynı sorun lütfen bak dinini seversen.

Allah'ını seversen bana da söyle aynı uyarı çıkıyor lütfen oyun 23 lira 60 kr bakiyem 25 lira daha ucuz oyunda alınmıyor aynı sorun lütfen bak dinini seversen.
Ben oyun alırken yaşamadım, Steam'e para yatırırken yaşadım ancak yardımcı olabilirsem olayım. Hangi kartı kullanıyorsun? Tosla kullanıyorsan Mastercard seçmen gerekiyor. Bu arada kartının yurt dışı alışverişe açık olduğuna emin misin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı