Herkese merhaba. Yaklaşık 1 yıl kadar önce Tosla ve ininal üzerinden Steam cüzdan kodu aldığım, bazen de Steam'de para yükleme kısmından kart bilgilerini girerek para yüklediğim olmuştu. Sanırsam bilgileri girerken sonunda "(boacombra)" olan bir şey seçiyordum. Şu anda Tosla uygulamasına baktığımda e-pin kısmında Steam cüzdan kodu göremedim. Steam'e kart bilgilerini girerek yükleyeyim dedim. Tüm bilgileri girdim (Tosla kart bilgileri), Mastercard'ı seçip devama bastım. "ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi. Not: Kredi kartı şirketiniz bazı durumlarda hesabınızda bulunan bakiyenize "bloke" koyabilir ancak bu miktarı tahsil etmez. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki olası hataları düzelttikten sonra lütfen satın almayı tekrar deneyin." bu hata ile karşılaştım. Sonra Visa'yı seçip denedim, bu şekilde kart bilgileri olan Visa kart bulunamadı gibi bir şey dedi. İninal'de param olmamasına rağmen oluyor mu diye deneyeyim dedim. Visa'yı seçip ininal Kart bilgilerimi girdim ve yine aynı hatayı aldım. İninal e-pin üzerinden almak istemiyorum, Tosla üzerinden veya Tosla kart bilgileri ile almak istiyorum. Kartlar anonim, doğrulanmamış. Nasıl Steam'e para yatırabilirim? Yardımcı olacak herkese teşekkür ederim.