Tosla vs Papara

Koalaya

Centipat
Makaleler
1
Kullanış kolaylığı açısından, yükleme kolaylığı açısından sizce hangisi daha iyi?

Tosla'da olan kampanyaları bilmiyorum ama Papara'da Cashback olayı güzel. Kullananlar bilgilendirirse sevinirim.

İkisini de kullanıyorum birinden sanal kart öbüründen fiziksel kart alın.

Kesinlikle Papara. Çok fazla özgürlük sunuyorlar. Özellikle Papara Black Card çok iyi bu konuda. Hatta yeni metal bir kart çıkarmışlar yakında sunulacakmış kullanıcılara. Çok daha fazla özelliğe sahip olacağı söyleniyor.

İndirimler kampanyalar eksik olmuyor Papara'da zaten.

Son düzenleme:
@İmperceptible @Fermion @TR-whovian @Nakerosu (Mesajları alıntılamak yerine etiketleyeyim dedim)

Geçenlerde Papara 2020 yılında ne oldu gibisinden bir konu açılmıştı, o konuda birisi "Tosuncuk vakası" falan yazmıştı galiba. Nedir o olay?
Bir ara para yatırma, para gönderme ve para çekme işlemlerinde sorunlar oldu. Sistem kitlendi işte olaylar olaylar en sonunda dediler tosuncuk vakası. :D Sonradan düzeldi gerçi.

Bu arada Papara BDDK lisanslı bir ödeme kuruluşudur. Güvenilirdir sakin olun. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı