Tosla vs Papara

Bu konu hakkında uzun uzun bir mesaj yazmıştım. Onu kopyala yapıştır yapacaktım fakat konuyu bulamadım. Ben 2 kartı da kullanıyorum ve Tosla bana daha kullanışlı geliyor. Daha kullanışlı gelmesinin en büyük sebebi kartı babamın üzerine açmış olmam ve para alışverişinin kolay hale gelmesi. Bunun dışında bana bir seçenek verilse gene Tosla'yı seçerim çünkü bir sorun olduğunda canlı yardımı anında destek veriyor. Cashback i Papara'ya göre daha bonkör ve Papara 500 TL üzerinde para yatırıldığında %1 gibi bir miktar kesiyor diye biliyorum bu durum Tosla'da yok. Tosla'nın tek kötü yanı limitlerinin Papara'ya göre düşük olması.

@happyhood Arayüz konusunda daha rahat geliyor. Bir de Cashback mevzusunun geçerli olduğu firmalar işe yarar. Gerçi Tosla da kullanabilirim kafam karışık.

Bir de Tosla'da Netflix, Spotify vb. kampanyalarının bitme ihtimali var mı? Sürekli yenileniyor mu?

@happyhood Arayüz konusunda daha rahat geliyor. Bir de Cashback mevzusunun geçerli olduğu firmalar işe yarar. Gerçi Tosla da kullanabilirim kafam karışık.

Bir de Tosla'da Netflix, Spotify vb. kampanyalarının bitme ihtimali var mı? Sürekli yenileniyor mu?
Yenileniyor. Spotify Premiuma her ay 9 tl ödüyorum tosla sayesinde.
Herkese teşekkür ederim. Bana tosla 1 tık iyi gibi geldi.

Ben ikisinide aktif olarak kullanıyorum. Günlük kullanımda Tosla daha avantajlı. Getir, Yemeksepeti, ŞOK, Carrefoursa gibi markalarda cashback sağlıyor. Papara'yı Tosla'ya para yatırmak için ve internetten daha yüksek bütçeli alışveriş için kullanıyorum ayrıca döviz alım-satım için. İkisinide kullanmanı tavsiye ederim. Tosla alınca zaten 10 TL iade ediyorlar 5 TL kazanmış oluyorsun. Papara ise kargo dahil ücretsiz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı