Banka/Kart Tosla’da Kartın Son 2 Hanesi Kadar Tosback

Steam'e 2 kez 80 80 olarak bakiye yükleyeceğim olur değil mi?

*Kampanya koşulunu sağlayan son işlem tarihine göre ilk 12.000 kullanıcı belirlenir. Alışverişlerini kampanya döneminde ne kadar erken yaparsan ilk 12.000 kişiden biri olma şansın o kadar artar.* eminim dolmuştur risk almaya gerek yok vazgeçtim.

Son düzenleme:

*Kampanya koşulunu sağlayan son işlem tarihine göre ilk 12.000 kullanıcı belirlenir. Alışverişlerini kampanya döneminde ne kadar erken yaparsan ilk 12.000 kişiden biri olma şansın o kadar artar.* eminim dolmuştur risk almaya gerek yok vazgeçtim.
Ev için market alışverişi vs. yapılacaksa kartı kullanabilirsin. Hem 12.000 kişi dolduysa zarar etmemiş olursun.

Steam'e bakiye yüklemene gerek yok, Papara, Nays gibi uygulamalarada Tosla kartınla yükleme yapabilirsin harcama sayar

Steam'e bakiye yüklemene gerek yok, Papara, Nays gibi uygulamalara da Tosla kartınla yükleme yapabilirsin harcama sayar.
Parayı uygulamalarda döndürüp geri çekerek sistemi yanıltıyorsunuz ve ileride böyle yaptığınız için kısıtlamalar gelebilir. Hediye için 150₺ harcamak zor olmamalı.

Parayı uygulamalarda döndürüp geri çekerek sistemi yanıltıyorsunuz ve ileride böyle yaptığınız için kısıtlamalar gelebilir. Hediye için 150₺ harcamak zor olmamalı.
Sistem buna 1 yıldır izin veriyorsa üstüne bu desteğe anlatılmasına rağmen devam ediyorsa suç bizde olmamalı, ben harcama yapamayacak olanlar için söyledim isteyen deneyebilir

Geldi arkadaşlar. Konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-01-05-22-40-00-966_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2023-01-05-22-40-00-966_com.google.android.youtube.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 42
Nays ile 2 defa 75 TL atıp çekmiştim. Bugün de Tosback'i çektim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı