Tosla'nın rezalet olması

Kampanyalar konusunda da iyi oldukları yerler var. Defalarca alışveriş yapıp cashbackten memnun kaldım. Papara'nın da iyi olduğu yerler var. İkisini de yan kart olarak kullanıyorum. Ana kartım ziraat ve sadece kampanyalarda Papara ve Tosla kullanıyorum. Size de öyle yapmanızı öneririm.
 
Burası yanlış, Yapıkredi ortak ATM'den komisyonuz para atıp çektim. Her ortak ATM'den işlem yapabilirsin. Ayrıca Akbank ATM'ye kart takmadan para atıp çekebilirsin boşu boşuna eleştirmişsin bu kısmı.
Doğrudur, ben sadece referans kodu kısmını belirtmek istemiştim kusura bakmayın o zaman.
Emin misiniz? Ben bütün ATM'lerden ücretsiz para yatırıp çekebiliyorum.
Canlı destek kötü ona katılıyorum. Ancak Papara'ya göre daha kullanışlı buluyorum. En çok işime yarayan kısmı bir karttan canlı online alışveriş yapar gibi para yükleyebilmemiz. Papara'da Ziraat'den gönderirken 60 kuruş havale ücreti kesiyor.
Havale ücretini Ziraat Bankası alıyor Papara almıyor ki. Ayrıca o özellik param ve pep'te de var.
Sen denilmesi bir insanı bu kadar sinirlendirmemeli bence.
Niye bana sen diye hitap eden bir kurum ile işimi göreyim ki. Saygı denen bir şey var.
Kampanyalar gayet belirli, giriş yaptıktan sonra direkt karşına çıkıyor. Tıklarsan detayları gözüküyor, daha ne olabilir?

Dolandırılmak senin elinde olan bir şey, zekisen dolandırılmazsın.

Canlı destek kötü evet.

Ek olarak daha önce kimsenin kartının çalındığını duymadım. Sistem sorunlu olsa ben de etkilenirdim. Artık daha dikkatli kullanırsın. Yine senin elinde.
Kart çalınma olayı benden kaynaklanan bir durumdu. Buradaki sıkıntı onların yardım etmemesi.
 
O 2 lirayı ay ay alıyor. Kartta para kalmasa da eksilere inmiyor.
2 yıldır kullanıyorum, elbet ki biliyorum. Eksilere inmiyor ama para yatırdığın zaman hem kart kullanım ücreti hem de bankamatik para alıyor. Ben neden ayda 1 para yatırdığımda 3-4 liram çöpe gitsin? Böyle bir mantık mı var?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı