Total War: WARHAMMER II alınır mı?

Total war serisinden Empire ve Napoleon'u denemediysen öneririm. Sıralı askerlerin birbirine ateş etmesi, aynı anda topların patlaması çok zevkli.

Grafik takıntın yoksa Civ 4'te çok güzel oyundur. Toplam 4 ayrı oyundan oluşuyor ve yığınla mod, senaryo vs. oldukça doyurucu. Ben indirimdeyken 12 liraya almıştım.

Yeni oyuna para vermek bana mantıksız geliyor. Çünkü hem pahalı hem de ne çıkacağını bilmiyorsun. Karanlık bir odaya kapı açmak gibi. Bunun yerine klasiklere yönel bence.

Son düzenleme:
Total war serisinden Empire ve Napoleon'u denemediysen öneririm. Sıralı askerlerin birbirine ateş etmesi, aynı anda topların patlaması çok zevkli.

Grafik takıntın yoksa Civ 4'te çok güzel oyundur. Toplam 4 ayrı oyundan oluşuyor ve yığınla mod, senaryo vs. oldukça doyurucu. Ben indirimdeyken 12 liraya almıştım.

Yeni oyuna para vermek bana mantıksız geliyor. Çünkü hem pahalı hem de ne çıkacağını bilmiyorsun. Karanlık bir odaya kapı açmak gibi. Bunun yerine klasiklere yönel bence.
Yeni oyunun oynanış videosu çok hoşuma gitti. Dinazordur kara elftir baya dikkatimi çekti ama dediğin gibi farklı da çıkabilir.

Bence bir oyuna 150TL verilmez ama bunu zaten bizlere sormamanız gerekir. Bunlar kişisel tercihlerdir sonuçta.
Normalde aldığım en pahalı oyun R6 onuda %50 indirim ile 60 tl ye almıştım :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı