Total War: Warhammer II Collection 800TL alınır mı?

Korsan oyuna bu tarz saçma firmalar disinda karsiyim ama pahali bir oyun alacagim zaman deneyimlemek icin 2 saat yetmiyor o yuzden korsan bir tik işe yariyor.

Ben bütün seriyi DLC'lerle beraber çektim. Üstelik 3. oyun ucuz gibi geldi bana zam gelme olasılığı olabilir. Soruna gelecek olursam bana çoğu kişi oynarsın ama beli bir yere kadar sonra DLC alman gerekecek dediler.

Son çıkan 2 DLC'nin fiyatı zaten 1000 TL hocam. DLC'lerin yarısı çöp lord ve birliklerden oluşuyor, hepsini almana gerek yoktu.

Bence o parayi ille bir oyuna vereceksen daha guzel yararlanabilirdin 1200 TL'ye yakin biriktirdigim para var buyuk indirim bekliyorum.

Bence o parayi ille bir oyuna vereceksen daha guzel yararlanabilirdin 1200 TL'ye yakin biriktirdigim para var buyuk indirim bekliyorum.
Sevdiğim tür yapacak bir şey yok. Artık alişmamız lazım. Bu paralara çıkan her büyük oyun bu fiyatlarda çıkacak. Eskiden olsa kimse verdiremezdi bu fiyatlara oyunlara. Ama o kadar fazla zam yiyen oyun var ki. 1000TL bile gözümde küçük para gözüküyor.

Son düzenleme:
Ha tabii öyle eskiden Marvel oyunlarına 500TL verirken icim acirdi simdi bir oyun 500TL'ye dusunce bedava gibi seviniyorum indirim doneminde hangi oyunu alayim bilmiyorum onun derdine düştüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı