Total War: Warhammer II Collection 800TL alınır mı?

Alınmaz sadece oyunu al. 3. oyunuda alabilirsin.

DLC olmayınca oyun eksik diyorlar. O yüzden almak istiyorum.

Bunu almaya değmez'SE peki yanında asıl gerekli olan. DLC'leri söyleyebilirmisniz. Hiç yoktansa gereksizlere para vermiyim boşuna.

Son düzenleme:
Bende arastiriyorum sanirim Total War serisinde DLC'ler çok önemli oynamak istiyorum ama DLC'ler geriyor unlecker kullansak sizce ne olur?

Bende arastiriyorum sanirim Total War serisinde DLC'ler çok önemli oynamak istiyorum ama DLC'ler geriyor unlecker kullansak sizce ne olur?
Ben bütün seriyi dlclerle beraber çektim. Üstelik 3. oyun ucuz gibi geldi bana zam gelme olasılığı olabilir. Soruna gelecek olursam bana çoğu kişi oynarsın ama beli bir yere kadar sonra dlc alman gerekecek dediler.

Ona verecegim parayi Baldur's Gate alirim yani cok merak ediyorum ama aşırı saçma pahali attillayi aldim o deneyimlerim.

Zaten tavır olarak ben asla bu firmanın oyunlarını satın almıyorum DLC politikaları yüzünden. Warhammer 3'te er ya da geç kırılacak ben de bedava oynayacağım diğer oyunlarını oynadığım gibi. 2017'de çıkmış bir oyuna 800 TL falan saçmalıktan başka bir şey değil. Sürekli aynı şeyi yapıyorsun bir noktadan sonra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı