Touchpad ile resim çizmek mümkün mü?

emies

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarımdan resim çizmek istiyorum ve profesyonel çizim aletlerine param yok. Acaba bilgisayarımdaki touchpad ile resim çizmem mümkün mü? Sadece konu hakkında bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim. Bu arada Technopat sayesinde yazmayı öğrendim :)

Merhaba bilgisayarımdan resim çizmek istiyorum ve profesyonel çizim aletlerine param yok. Acaba bilgisayarımdaki touchpad ile resim çizmem mümkün mü? Sadece konu hakkında bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim. Bu arada Technopat sayesinde yazmayı öğrendim :)

Hocam paint ile cizebilirsiniz.

Çizim tableti ile 3 saatte tamamlayacağın resmi 10 saatte daha az detaylı bir şekilde tamamlarsın. Touchpad'in alışma süreci var bir de. Elin titrerse ki titreyecek, silip düzeltmen gerekecek. Bence en ucuzundan bir çizim tableti al. Aksi takdirde katlanılacak dert değil.

Hocam paint ile cizebilirsiniz.

Hayır anlamadınız şu an touchpad ile tıklamak için veya çizmek için çift tıklayıp sürüklemek gerekiyor ya yazılım sayesinde onu çift tıklamadan çizmesini sağlayabilir miyim diye soruyorum. Umarım anlatabilmişimdir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı