Toyota CH-R alınır mı?

Yeni kasa Tiguanlar şuan 2.5 milyon siz fiyattan bihabersiniz herhalde. Arkadaş o bütçelere çıkabilecek mi ben eski kasasına ithafen dedim çok muhalifsin bu forumda dikkat ettim de

Yani ben de son kasa 2.5 milyonluk araç önermeyi bilirim diye düşünüyorum
O fiyatlardaki 3008 ve Tucson'un içi de eski. Ben model olarak konuşuyorum.

Alınır bu piyasaya göre zaten başta toyata yakıt konusunda yardımcı olan bir araç ama malum ülke vergi sistemi biraz geçiriyor oda sıkıntı olmaz arkası biraz bunaltır ilk başlar sonradan alışırsınız öneri olarak Nissan Qashqai de bakabilirsiniz bence.
İşte bana katılan biri 😃

Arona en mantıklısı diyip Arona ilanına beğenmedim niye atıyorsunuz?
Düzelttim en ''az'' olacaktı. B sınıfı Arona'yı kendi kardeşime aldırmam hiç bir albenisi yok ibizanın aynısı araç para israfı. Satması da zor çünkü rakipleri C3-Crossland-2008 çok rahat satılıyor talep var Arona'ya yok.

Bizzat sürüş testine de katıldım hiç fiyatını hak eden bir araç değil. Kia Stonic ile beraber en az beğendiğim B suv kendileri.

Özetle arkadaşın kafası bulanmasın B segment de f/p ve ikinci el de kalite olarak alınabilecek en iyi araçlar

Kamiq
2008

dir düşük bütçede de Crossland-C3 aircross

Düzelttim en ''az'' olacaktı. B sınıfı Arona'yı kendi kardeşime aldırmam hiç bir albenisi yok ibizanın aynısı araç para israfı.

Bizzat sürüş testine de katıldım hiç fiyatını hak eden bir araç değil. Kia Stonic ile beraber en az beğendiğim B suv kendileri.

Özetle arkadaşın kafası bulanmasın B segment de f/p ve ikinci el de kalite olarak alınabilecek en iyi araçlar

Kamiq
2008

dir düşük bütçede de Crossland-C3 aircross
2008'in ne kadar gitmeyen kalitesiz bir araç olduğunu biliyor musunuz? Kamiq güzel araç ama Peugeot'ta en kötü 3008 alınmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı