C-HR ile Tiguan aynı segment değil hocam. T-Roc daha mantıklı olur.Hocam C4 cactus ya da Tiguan dusunduk.
C-HR ile Tiguan aynı segment değil hocam. T-Roc daha mantıklı olur.Hocam C4 cactus ya da Tiguan dusunduk.
Hybrid olması şart değil az yakıyor diye hybrid kullanmak pek de mantıklı değil günümüzde zaten 1.2 - 1.0 turbo araçların yakıtları dizel seviyelerinde iken. Bizde Kia Ceed var 1.0 hibrit çok memnunuz biliyorum hybrid kullanan birisi olarak da sırf hybrid için gerek yok yani onu demek istedim.Bu önerdiğiniz modellerde hybrid motor yok hocam.
Neyi demode? Yeni kasaya binmediniz herhalde.C4 cactus iyi bir araç değil tavsiye etmiyorum hele ikinci el piyasası çok düşük. Tiguan C sınıfı, kompakt ve o da demode kalıyor artık rakipleri 3008, Tucson, Sportage karşısında o da alınmaz. Zaten tiguan büyük bir araba 3 kişi için fazla bence. Temiz B sınıfı suv bakın derim ben.
Alınır da ikinci elde çok tutulan bir model değil sonra satarken sıkıntı olmaz umarım.
İnşallah 230 bindeki aracı almayacaksınızdır 900 bin lira verip![]()
Yeni kasa Tiguanlar şuan 2.5 milyon siz fiyattan bihabersiniz herhalde. Arkadaş o bütçelere çıkabilecek mi ben eski kasasına ithafen dedim çok muhalifsin bu forumda dikkat ettim deNeyi demode? Yeni kasaya binmediniz herhalde.
Hybrid istiyorsaniz bu arac iyidir ama arac yilda 5000 km falan kullaniliyorsa fazla avantajli olmayabilir, benim gozumde eksisi arkasi biraz kucuk geldi.3 kişilik ailede kadının kullanacağı bir araç arıyorduk ve Toyota CH-R'ı beğendik. Sizce CH-R iyi midir, alınır mı? Yoksa başka bir araç önerisi olan var mıdır?
Araç bu.
C4 cactus iyi bir araç değil tavsiye etmiyorum hele ikinci el piyasası çok düşük. Tiguan C sınıfı, kompakt ve o da demode kalıyor artık rakipleri 3008, tucson, sportage karşısında o da alınmaz. Zaten Tiguan büyük bir araba 3 kişi için fazla bence. Temiz b sınıfı SUV bakın derim ben.
Hybrid olması şart değil az yakıyor diye hybrid kullanmak pek de mantıklı değil günümüzde zaten 1.2 - 1.0 Turbo araçların yakıtları dizel seviyelerinde iken. Bizde Kia ceed var 1.0 hibrit çok memnunuz biliyorum hybrid kullanan birisi olarak da sırf hybrid için gerek yok yani onu demek istedim.
Daha bunun 4-5 sene sonra pil muhabbeti olacak bir de duruma göre.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.