Toyota Supra Efsanesi Geri Döndü

Yeni Supra'yı beğendiniz mi?


  • Oy verenlerin toplamı
    57
Giriş seviyesi 2020 Toyota GR Supra 3.0 49.990 Dolar, daha donanımlı Premium 53.990 Dolar ve Launch Edition modeli 55.250 Dolar olacakmış.(ABD fiyatı)

Yeni Resmi fotoğraflar.

toyota_supra_grey_studio_001.jpg


toyota_supra_grey_studio_002.jpg


toyota_supra_grey_studio_005.jpg


toyota_supra_grey_studio_006.jpg


toyota_supra_grey_studio_007.jpg


2020 Toyota Supra Launch Edition

e79e0599-2020-toyota-supra-launch-edition-3.jpg
 
Son düzenleme:
Supra serisi MK4 üretiminden sonra son bulmuştur benim için. Ulan konuşmayım konuşmayım diyorum ama sen koskoca Toyota, git BMW ile ortaklık kur. Siz rakipsiniz be! Yıllarca sizi her türlü alanda karşılaştırdılar, yıllarca: "Sorunsuzluğuyla Alman arabası mı daha iyi yoksa Japon arabası mı daha iyi?" Diye karşılaştırıldılar. Hatta biz Japon severler olarak o arabaların sorunsuzluğuyla övünürdük. Yarış filmlerine konu olan Supra efsanesi bizim için süper kahraman gibi bir şeydi ve Alman arabalarının yüksek fiyat politikası, parça bulunmazlığı, parça maliyeti ve arızalanmalarıyla sürekli dalga geçtik bu konularda. Şimdi bu Supra başarılı olursa biz Japon teknolojisini överken Alman otomobili severler de; "İçinde Alman teknolojisi de var onun sayesinde böyle iyi oldu." Diye övünecekler... Vay be koskoca Toyota'nın elinde her türlü teknoloji var, dünyanın teknoloji devisin, kendi motorunu da üstün mühendisliğinle ve teknolojinle üretebilecek kapasiteye de sahipsin ama ihtiyacın olmadığı halde BMW altyapısını kullan. Ben Toyota mühendisi, hatta Japon vatandaşı olsam bu ortaklığı vatanıma ve otomobil camiasına ihanet ve hainlik gibi sayarım, geceleri de gözüme uyku girmezdi abi. İnsanlar Alman arabası düşmanı olduğumu sanmasınlar. Benim huysuz olduğum konu iki zıt otomobil devinin ortaklığıdır ama tek tesellim her ortaklık bir gün son bulur sözüdür. Neyse bunu buraya bırakayım. Hayatımda modifiyesinden tek hoşlandığım Supra buydu.
images%20(16).jpeg
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı