TP-Link Archer C5V modemde düşük hız problemi

Makaleler
2
Daha fazla  
Geçtiğimiz yıl Türk Telekom fibere geçiş yapmıştık. Modem olarak da TP-Link Archer C5V AC1200 modemini verdiler. Normalde uzak mesafede daha iyi çekmesi gereken 2.4 GHz kablosuz bağlantısı uzak mesafede 5 GHz'e göre çok daha kötü çekiyor. Televizyona 5 GHz bağlantı ile bağlandığımda televizyondaki ağ bağlantısı kendi kendine kesilip duruyor. 2.4'ün kanal ayarını Wifi Analyzer'a da bakarak otomatikten 1'e aldım ama etkisini göremedim.

Modemle ilgili yapılan yorumlara baktım fakat bu tarz sorunlarla karşılaşan pek kimseyi göremedim. Kullanan varsa yorumlarını paylaşabilir mi? Ayrıca denememi tavsiye ettiğiniz bir şey var mı?

Geçtiğimiz yıl Türk Telekom fibere geçiş yapmıştık. Modem olarak da TP-Link Archer C5v AC1200 modemini verdiler. Normalde uzak mesafede daha iyi çekmesi gereken 2.4 GHz kablosuz bağlantısı uzak mesafede 5 GHz'e göre çok daha kötü çekiyor. Televizyona 5 GHz bağlantı ile bağlandığımda televizyondaki ağ bağlantısı kendi kendine kesilip duruyor. 2.4'ün kanal ayarını Wi-Fi Analyzer'a da bakarak otomatikten 1'e aldım ama etkisini göremedim.

Modemle ilgili yapılan yorumlara baktım fakat bu tarz sorunlarla karşılaşan pek kimseyi göremedim. Kullanan varsa yorumlarını paylaşabilir mi? Ayrıca denememi tavsiye ettiğiniz bir şey var mı?

2.4 GHz için Wi-Fi kanalını 11 ya da 13 yap 5 GHz içinde 36 yap dene verdikleri modem iyi değil pek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı